Bucuresti

Cum să alegi locația potrivită pentru un eveniment special?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
687

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Evenimentele familiale sunt cele cu care aproape orice persoană se confruntă cel puțin o dată de-a lungul vieții. Atunci când ești în căutarea unei locații potrivite pentru evenimentul care urmează să-l organizezi, intervine numeroși factori pe care trebuie să îi iei în calcul. Cel mai greu lucru este să poți pune în balanță toate variabilele, fără să pui accentul în mod eronat pe anumite aspecte care nu merită atâta atenție.

În marea majoritate a cazurilor, evenimentele se organizează în restaurante. Ți-am pregătit 3 sfaturi de care merită să ții cont dacă vrei să-ți faci viața mai ușoară atunci când cauți locația potrivită și să obții cele mai bune rezultate cu un minim de efort:

Consultă cât mai multe variante

Înțelepții spun că este bine să avem cât mai multe variante de fiecare dată când ne confruntăm cu o alegere. Procesul preliminar de observare reprezintă un pas esențial al întregului proces. Dacă orizontul tău nu este suficient de vast, este posibil ca restul procesului să fie făcut în zadar. Trebuie să te asiguri că premiza ta este suficient de stufoasă pentru ca apoi, după ce vei cerne rezultatele, să rămâi cu mai multe variante foarte bune.
Spre exemplu, dacă vrei să cauți restaurante în București, deschide un ghid și răsfoiește cel puțin câteva zeci de variante. După ce ți-ai luat o serie de repere și de informații de bază importante, poți merge în adâncime pe paginile de pe rețelele de socializare pentru a descoperi experiențele reale ale celor care au mers în acel loc.

Spionează locul sub anonimat
Dacă vei merge în restaurantele care te-au convins spunând direct cine ești și ce intenții ai, nu vei putea să evaluezi cu exactitate calitatea serviciilor și amabilitatea personalului. Merită să încerci restaurantele cu pricina din postura de client obișnuit. Poți testa amabilitatea, seriozitatea și reacțiile angajaților în mai multe feluri. Spre exemplu, încercă să faci o rezervare, iar apoi revino pentru a schimba ora. În acest fel vei vedea care sunt reacțiile obișnuite ale celor care lucrează acolo.
Când vei merge în persoană să cinezi, poți încerca tot felul de tehnici de acest gen pentru a-i pune oarecum în dificultate pe cei de acolo. Dacă personalul va reuși să treacă peste toate solicitările tale cu zâmbetul pe buze, nu-ți rămâne decât să notezi bulina albă și să mergi mai departe, iar dacă lucrurile nu decurg tocmai bine, poți spune pas acestui loc.

Încearcă mâncarea
Cel mai indicat este să comanzi mâncăruri și deserturi din meniul pe care ți-l propui pentru evenimentul tău. Iarăși, este important să rămâi sub anonimat pentru ca bucătarii să nu aibă grijă să primești ceva diferit față de ce se servește în mod obișnuit. Numai gustând anumite mâncăruri sau deserturi nu vei putea să înțelegi mare lucru, așa că asigură-te că vizitezi locațiile vizate în momentele în care apetitul tău este deschis.
La fel de important poate să fie și sfatul altcuiva. Ia cu tine un prieten sau un apropiat când mergi să testezi mâncarea și serviciile. Două experiențe sunt întotdeauna mai de folos decât una singură!