Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cum să alegi modelul perfect de fototapet şi ce greşeli să nu faci?

Cum să alegi modelul perfect de fototapet şi ce greşeli să nu faci?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
798

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În ultimii ani, decorarea pereţilor cu fototapet a devenit unul dintre cele mai populare, dar şi creative moduri prin care se poate crea o atmosferă deosebită şi un design interior uluitor, personalizat astfel încât acesta să reflecte din plin individualitatea unei persoane. Fototapetul invită la libertatea imaginaţiei şi adaugă o spectaculozitate fără egal oricărui spaţiu modern.

Pentru cele mai bune rezultate, oamenii pot să achiziţioneze fototapet dormitor, aceasta fiind cea mai bună variantă prin care se pot asigura că modelul se va potrivi perfect cu decorul deja existent.

Având în vedere numărul foarte mare de modele disponibile în ofertă, alegerea fototapetului corespunzător poate fi dificilă şi se pot realiza uneori greşeli ce pot schimba în mod negativ atmosfera camerei. De aceea Fototapet.Art recomandă ca înainte de a achiziţiona fototapet, să se ia în considerare câteva aspecte ce vor ajuta în luarea celei mai bune decizii, atât din punct de vedere financiar, dar mai ales estetic.

Care sunt cele mai des întâlnite greşeli atunci când se alege fototapetul?


  • Alegerea greşită a tiparului;
  • Selectarea unei culori care nu se potriveşte cu dimensiunea sau cu design-ul camerei;
  • Nu este luat în considerare modul de aplicare;
  • Nu sunt măsuraţi corect pereţii;
  • Este ales un tip de fototapet realizat din materiale de slabă calitate;
  • Nu se ţine cont de mentenanţa şi uşurinţa de curăţare.

Cum se alege modelul perfect de fototapet?


1. Culoare

Primul lucru care trebuie avut în vedere este culoarea. Un fototapet la comandă poate fi creat în orice culoare sau tipar, însă dacă nu se potriveşte cu dimensiunea camerei sau cu stilul existent, acesta va putea avea un efect neplăcut asupra spaţiului. Prin urmare, pentru camerele mici se preferă un fototapet deschis la culoare, în timp ce încăperile cu o suprafaţă mai largă se pot bucura de culori mai închise.

2. Tipar

Design-ul fototapetului va avea o influenţă semnificativă asupra întregului decor. În funcţie de preferinţele personale, dar şi de aspectul camerei, se va putea alege un tipar delicat şi rafinat care să reflecte într-un mod echilibrat personalitatea unui individ, fără să copleşească şi să obosească din punct de vedere vizual.

3. Material

Există multe modele de fototapet în oferta magazinelor, însă un lucru important care le deosebeşte pe acesta este materialul din care sunt realizate. Sitex recomandă să fie achiziţionate doar fototapete din vinil de cea mai înaltă calitate, deoarece acestea vor avea o durabilitate mai ridicată şi vor arăta impecabil o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, vinilul poate fi curăţat cu uşurinţă, fiind necesară doar o ştergere delicată cu o lavetă umedă.

Fototapetul a devenit în ultimii ani o modalitate mult mai creativă şi personală prin care se decorează o cameră. Potrivit specialistului de design interior Adela Parvu “poţi schimba percepţia asupra unui spaţiu cu ajutorul unui fototapet”, putând oferi astfel încăperii o atmosferă unică ce reflectă perfect stilul şi preferinţele personale.

Prin alegerea corectă a modelului şi culorii, dar şi prin evitarea celor mai frecvente greşeli, orice persoană va putea să se bucure de un spaţiu uimitor cu fototapet, indiferent că doreşte să adopte un stil minimalist, modern sau tradiţional.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro