Bucuresti

Cum sa alegi usa industriala ideala pentru spatiul tau?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
380

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea unei usi industriale cat mai potrivite pentru spatiul sau spatiile industriale pe care le detii este esentiala pentru a crea un loc de munca sigur pentru tine si pentru angajatii afacerii tale.
Exista multe tipuri diferite de optiuni in ceea ce priveste usile de uz industrial, iar alegerea pe care o vei face depinde, in general, de un numar de factori, pe care ii vom discuta in detaliu in cele ce urmeaza.

Cat spatiu aveti?

Unele usi necesita mai mult spatiu in jurul tocului si deasupra, astfel incat sa se potriveasca mecanismului, ceea ce poate fi destul de costisitor din punct de vedere al spatiului.
Daca lucrati intr-un mediu mai mic ca dimensiuni si nu va doriti sa sacrificati din spatiul si asa mic pentru mecanisme pentru usi, v-ar fi mai potrivita o usa rulou care nu necesita niciun fel de structura in afara de tocul sau, si se ruleaza in cadrul spatiului usii.

Aveti nevoie de o intrare pentru persoane?

Daca usa industriala pe care o cautati va fi folosita in general pentru trafic de persoane, optati pentru o usa care sa aiba si o intrare pentru persoane, cum ar fi o usa sectionala sau un rulou mai mic adaugat, care sa permita accesul mai usor al persoanelor.

Ce nivel de siguranta va este necesar?

Desi toate companiile si spatiile industriale, in general, necesita fara indoiala masuri de siguranta si de paza si toate usile industriale ofera o foarte buna protectie si siguranta, fata de oaspeti nedoriti, companiile care lucreaza cu produse foarte scumpe, sau care au in depozite sau sedii mecanisme foarte scumpe, prefera in general masuri suplimentare de siguranta si protectie, pentru linistea sufleteasca deplina.
Daca sunteti in cautare de acoperire completa in fata riscurilor de intruziune, optati pentru o usa rulou din otel.
Materialul extrem de puternic si lipsa punctelor slabe ale acestuia il fac aproape complet de netrecut

Aveti nevoie de acces rapid?

Daca veti avea nevoie de acces pentru vehicule, veti dori poate sa investiti in usi cu viteza mai mare, pentru a reduce timpul de asteptare pentru soferii care vin si pleaca din depozit. Exista in acest sens, usi rulou optimizate pentru asa ceva, care functioneaza la secunda, prevenind astfel formarea de aglomeratii, timpii morti si permitand astfel operatiunilor sa se desfasoare cu maxima fluiditate.

Aveti nevoie de control al temperaturii?

Daca lucrati intr-un mediu in care temperatura necesita reglare permanenta, o alegere gresita a usilor industriale poate reprezenta o scurgere imensa de caldura, ceea ce face ca mentinerea conditiilor interne propice sa fie foarte dificila.
Puteti combate aceasta problema prin alegerea unor usi rulou izolate, astfel incat cu ajutorul acestora sa preveniti ca temperatura de afara sa va afecteze conditiile din interior.

Exista riscuri curente de sanatate si siguranta de care sa tineti cont?

Diferite tipuri de business-uri sunt mai expuse decat altele la riscuri legate de sanatate si de siguranta. Riscurile de incendiu sunt in mod deosebit o grija majora pentru anumite industrii si domenii de activitate. Daca va doriti sa adaugati elemente aditionale de precautie impotriva riscurilor de incendiu, de pilda, puteti opta pentru usi specializate anti-incendiu care incetinesc raspandirea focului si izoleaza locul unde a inceput incendiul. Acest tip de usi anti-incendiu permit un mai bun control asupra gradului de afectare a proprietatii si confera o mai mare siguranta angajatilor, pe de alta parte.

https://gunther-tore.ro/