Bucuresti

Cum sa cumparati un hoverboard original si fara probleme de siguranta

Cum sa cumparati un hoverboard original si fara probleme de siguranta

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
899

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Acordati timpul necesar pentru a determina autenticitatea hoverboard-ului. Este extrem de greu sa faceti diferenta dintre un hoverboard autentic de un hoverboard contrafacut. Produsele falsificate par adesea identice cu cele originale, mai ales pentru cumparatorii care nu sunt atenti la detalii. Este chiar mai rau cu hoverboardurile, deoarece atat de multe marci sunt identice din punct de vedere vizual, dar folosesc modele cu totul diferite de componente pentru functionare.

Este recomandat sa evitati hoverboard-urile false, deoarece scuterele de auto-echilibrare de calitate inferioara au, de obicei, baterii de calitate inferioara. Cauza principala a incendiilor hoverboardurilor au fost de cele mai multe ori bateriile de slaba calitate.

Cu exceptia cazului in care va faceti timp pentru a deschide un hoverboard, nu veti fi niciodata sigur ca ati cumparat si o baterie de calitate. In cazul in care vanzatorul nu mentioneaza marca, exista sanse ca bateria sa fie de calitate inferioara. Samsung si LG sunt amandoua considerate baterii excelente si au cauzat in timp foarte putine probleme.

Deci, cum obtii cel mai bun hoverboard cu o baterie care sa il tina siguranta?

Vreti sa cumparati hoverboard-ul de la branduri cunoscute si de la comercianti seriosi. Chiar daca produsele no-name ar putea sa va aduca o "afacere dulce" pentru un hoverboard, el incearca sa scoata bani mari de pe tine.

Unele dintre cele mai notabile marci de siguranta hoverboard sunt Swagtron, Powerboard, Razor Hovertrax, StreetSaw si Jetson pentru a numi doar cateva. Daca efectuati achizitia de pe siteuri online, asigurati-va ca produsul este vandut de un comerciant responsabil si ca veti primi un hoverboard original, cum sunt modelele de hoverboard-uri Monkey.

Urmati instructiunile de utilizare furnizate de catre producator

Este posibil ca pamantul sa nu se rastoarne si sa aveti o revelatie, dar instructiunile producatorului sunt acolo pentru a va ajuta sa utilizati produsul in siguranta. Pentru copii, acest lucru este deosebit de important, deoarece adesea nu au experienta de a sti ca ar fi grav raniti intr-un accident.

Unul dintre lucrurile critice care trebuie supravegheate cu copiii si hoverboarduri este reincarcarea si depozitarea hoverboard-ului. In timpul ciclului de incarcare se produc majoritatea defectiunilor bateriei. Asigurati-va ca tineti mereu hoverboard-ul departe de orice material inflamabil.

De asemenea, atunci cand incarcati hoverboard-ul, NU-l lasati sa se incarce pentru mai mult de 4 ore. Dupa ce bateria litiu-ion este complet incarcata, exista o probabilitate putin mai mare de aparitie a unui accident. Utilizati intotdeauna incarcatorul original pe care l-ati primit cand ati cumparat hoverboard-ul. Altele incarcatoare pot parea identice, dar nu exista nici o garantie si ar putea fi suficient de diferite pentru a provoca un accident.

Autor