Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cum să faci transformări de impact în locuință

Cum să faci transformări de impact în locuință

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
448

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Uneori, din diverse motive, trebuie să facem schimbări în casă însă nu tot timpul avem suficienți bani pentru asta. Cum ieșim din impas?

Atunci când situația cere un buget de care nu dispunem, e bine să știm că există soluții. Putem solicita credite de nevoi personale pentru a ne rezolva problemele mai repede. Prin urmare, dacă trebuie să faci schimbări în locuință, poți lua în calcul această variantă! Mai jos îți propunem câteva sugestii pe care să le iei în considerare dacă tot te apuci de renovare.

Alege o pardoseală din plută

În comparație cu alte pardoseli pe bază de lemn, pardoselile din plută sunt rezistente la apă, sunt deosebit de silențioase și au un nivel bun de izolare termică. Totodată, rezistă foarte bine la abraziuni și zgârieturi și își păstrează forma sub presiunea mobilei. Sunt ideale pentru dormitoare, camera copiilor, precum și pentru camera de zi, fiind recomandată persoanelor care suferă de alergii.

Dă un plus de culoare camerei cu un perete-accent

Nimic nu are un impact mai mare într-o cameră decât un perete de accent. Ai libertate totală când vine vorba despre realizarea unui astfel de artificiu estetic. De la un perete cu tapet în holul casei, la un perete placat cu piatră naturală în baie sau un perete vopsit într-o culoare puternică în living, această tehnică decorativă poate fi pusă în practică în orice încăpere din casă. Nu abuza însă de acest element vizual, nu e nevoie să faci câte un perete-accent diferit în fiecare cameră!

Optează pentru contraste

Dacă introduci o culoare sau un material care contrastează puternic cu cele existente deja în încăpere, impactul vizual va fi mai puternic. Exemplele sunt nenumărate. Pentru a crea un contrast elegant în living poți opta pentru pereți albi și parchet în nuanțe închise sau poți alege obiecte de mobilier cu design simplu, dar care surprind prin funcționalitate și culoare.

Dă casei tale un aer industrial cu un perete de cărămidă

Un finisaj simplu din cărămidă are capacitatea de a transforma radical aspectul oricărei locuințe, integrându-se perfect în majoritatea stilurilor de amenajare interioara, fie că vorbim despre un stil rustic sau despre cel modern, industrial. Datorită culorii și texturii sale, cărămida adaugă oricărui interior căldură, putând fi folosită în absolut orice încăpere din casă.

Joacă-te puțin

Nu trebuie să iei totul în serios, poți să te distrezi când îți decorezi casa. Ai putea, de exemplu, să pui un leagăn suspendat în dormitor. Desigur, trebuie să te asiguri că structura va rezista greutății și mișcării când ancorezi leagănul.

Amenajează-ți un perete pe care să poți scrie cu cretă

Dacă faci parte dintre cei cărora le place să își noteze ideile, ia în considerare posibilitatea de a-ți amenaja acasă un perete pe care să poți scrie cu cretă, pentru a da frâu liber imaginației tale ori de câte ori vrei. Acest lucru ar fi cu atât mai distractiv cu cât ai copii mici cărora le place să deseneze pe pereți.

Amenajările în casă devin necesare odată cu trecerea timpului. Dacă te vezi în situația în care acestea nu mai pot fi amânate, investește în lucrări și materiale de calitate, ca să prelungești durata de viață a renovărilor. Și, dacă pentru a-ți atinge obiectivul vrei să soliciți un credit de nevoi personale, poți lua legătura cu cei de la Provident.

Beneficiezi de credite de până la 20.000 de lei, fără prea multe acte, giranți sau garanții, pe o perioadă scurtă, de până la 134 de săptămâni. Pentru a-ți calcula creditul, intră pe site-ul instituției. Aici găsești un calculator credit nevoi personale care spune estimativ perioada de rambursare, tipul de rate și modalitatea în care dorești să primești sau să plătești creditul Provident. După ce solicitarea ta este aprobată, primești banii în contul personal, astfel încât să-ți duci la bun sfârșit planurile începute.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro