Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum sa incepi sa te iubesti pe tine cu adevarat

Cum sa incepi sa te iubesti pe tine cu adevarat

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
492

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Iubirea de sine poate suna puțin cliseic din anumite puncte de vedere și probabil că adesea treci cu vederea peste ce înseamnă acest lucru cu adevărat. Însă, oare cum putem să ne așteptăm ca alții să ne placă, dacă noi înșine nu o facem?

Din nefericire, multe dintre noi ne punem bariere constant: nu ne vom iubi până nu slăbim, până nu obținem slujba, o mărire de salariu, iubit sau orice altceva. Adesea punem condiții care ne definesc această iubire de sine, de parcă suntem pedepsite să nu ne acceptăm până nu este totul perfect. Cu toate astea, adevărul este că dacă nu suntem dispuse să ne iubim de astăzi, atunci nu ne vom iubi nici mâine, pentru că orice scuză am avea astăzi, o vom avea și mâine.

Este momentul să nu mai așteptăm corpul perfect, viața perfectă și prințul pe cal alb. Odată cu iubirea de sine vine și încrederea. Iar odată cu încrederea vin și toate lucrurile la care aspirăm. Iată ce să faci chiar de azi pentru a învăța să te iubești așa cum ești:

1. Nu te mai compara cu ceilalți

Suntem învățate să fim competitive, așa că este firesc să ne comparăm cu ceilalți. Dar acest lucru poate fi foarte periculos. Nu are rost să te compari cu oricine altcineva de pe planetă, pentru că tu ești doar una. Mai degrabă, concentrează-te pe tine și pe călătoria ta. Schimbarea energiei, te va ajuta să te simți liberă.


2. Nu îți face griji pentru opiniile altora

În aceeași ordine de idei, nu-ți bate capul cu ceea ce crede sau așteaptă societatea de la tine. Nu poți să-i faci pe toți fericiți, așa că aceasta este o pierdere de timp și doar îți va încetini călătoria către acceptare.


3. Permite-ți să faci greșeli

Fă greșeli ca să ai de unde învăța! Îmbrățișează-ți trecutul! Te schimbi și crești în mod constant. Așa că, uită de acea voce din capul tău care spune că trebuie să fii perfectă!


4. Amintește-ți că valoarea ta nu constă în felul în care arată corpul tău

Ești valoroasă pentru că ești tu, nu datorită corpului tău. Poartă ceea ce te face să te simți bine, ceea ce te face să te simți încrezătoare, confortabilă și fericită.


5. Pune-te pe primul loc

Nu te simți rău că faci asta. Ia-ți timp doar pentru tine și ceea ce te face fericită. Nu mai zice da la lucruri care nu îți fac plăcere și amintește-ți că și dorințele tale contează.

6. Spune ceea ce gândești

Obișnuiește-te să-ți spui părerea. Curajul este precum un mușchi - crește cu cât îl antrenezi mai mult. Nu aștepta permisiunea pentru a lua loc la masă. Alătură-te conversației. Contribuie cu gândurile tale. Vocea și părerea ta contează!

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/