Bucuresti

Cum să organizezi o petrecere pentru cel mic

Cum să organizezi o petrecere pentru cel mic

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
754

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate prima aniversare pe care ai organizat-o pentru micuţul tău a fost una mai restrânsă, doar cu familia şi prietenii tăi. La urmă urmei, ce ştiu copiii despre petreceri? Acum că micuţul tău este mai mare, mai social şi mai doritor de o petrecere pentru copii, poate este momentul să schimbi ceva. Copiii sunt foarte uşor de impresionat, deci, nu este foarte greu să dai o petrecere care să le placă. Urmează aceste sfaturi şi totul va merge perfect pentru toată lumea.

În primul rând, nu o lungi. Să ştii când să o termini reprezintă cheia succesului pentru petrecerea unui copil. Pentru un copil de doi ani, între o ora şi o ora şi jumătate de petrecere sunt destule. Cei mai mari vor avea parte de ceva mai multe ore, desigur, depinzând de vârstă – pentru cei între trei şi cinci ani poţi să depăşeşti uşor două ore. Ora este de asemenea importantă: dimineaţă târziu – sau imediat după prânz – pentru a se conformă cu majoritatea programelor de somn ale copiilor (ultimul lucru pe care îl vrei este să ai o camera plină de copii ţâfnoşi din cauza oboselii).

Vorbeşte cu cel mic. Ia deciziile importante pentru aniversarea copilului tău (precum unde şi când) singur(a), dar ascultă-l şi pe cel mic. În acest fel, nu numai că va şti la ce să se aştepte, dar va simţi şi că deţine şi el ceva control asupra propriei petreceri, ba chiar se vor oferi să te ajute cu decoraţiunile.

Nu lăsa părinţii să ghicească. Pe invitaţie – alături de cine, ce şi când – precizează când se va termină petrecerea, dacă vei servi prânzul (mai ales dacă ora ar putea să ducă la mici confuzii) şi dacă părinţii sunt invitaţi sau se aşteaptă să rămână şi ei (majoritatea vor plănui, dacă odorul lor are sub cinci ani, dar menţionarea acestui detaliu nu lasă loc de neînţelegeri). Copilul tău are destule jucării şi speri să creşti un altruist într-o lume materialistă? Poţi să adaugi “prezenţa este de ajuns” sau “donaţi o jucărie copiilor nevoiaşi” pe invitaţie.
Plănuieşte activităţi potrivite pentru vârstă. Copiii şi preşcolarii nu sunt exact cunsocuţi pentru faptul că ar fi foarte atenţi sau că sunt mereu plăcuţi unul cu altul – chiar şi la petrecerile pentru copii. Poţi să plănuieşti jocuri distractive şi non-competitive. Există şi truse de lucru manual pentru copii, aşa că îşi pot decora singuri pălăriuţele de petrecere. Animatori copii Bucuresti sunt uşor de găsit, şi nici nu va trebui să te ocupi tu atât de mult de distracţia lor.

Nu te simţi obligat(ă) să distrezi şi adulţii. Bineînţeles că Domnul/Doamna Maniere din ţine doreşte ca toată lumea de la petrecere să se distreze, însă cei mici au prioritate la aniversări. Serveşte-i cu ceva pe părinţi şi apoi lasă-i să-şi folosească abilităţile sociale mai dezvoltate. Vor înţelege că atenţia ta trebuie îndreptată către petrecerea celor mici.

Acceptă ajutorul. Chiar şi Superman o are pe Lois Lane. Vorbeşte cu rudele şi prietenii care te pot ajuta cu petrecerea copilului. Dacă se oferă şi părinţii să te ajute – şi probabil că o vor face – spune-le “da”!

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306