Bucuresti

Cum să te pregătești pentru balonul gastric de înghițit

Cum să te pregătești pentru balonul gastric de înghițit

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
74

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ești supraponderal(ă) în exces? Ai risipit o mulțime de timp, energie și bani pe instrumente de slăbit care nu adus rezultatele dorite? Descoperă cum poți pierde până la 15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni, cu programul Allurion Balon Gastric pentru Slăbit.

Cum funcționează și de ce este preferat de sute de mii de oameni din întreaga lume? Balonul Allurion reduce senzația de foame prin faptul că ocupă o bună parte din stomac (mai exact 550 ml) astfel încât vei mânca mai puțin, deci vei ingera mai puține calorii de-a lungul zilei.O alternativă dovedită la dietele ineficiente, un program complex fără necesitate de intervenție chirurgicală, anestezie sau endoscopie.

Pregătirea nu este grea!


Iată câteva puncte care te vor ajuta să te pregătești pentru introducerea unui astfel de balon gastric ce se înghite și pentru călătoria de slăbire reușită, de după!

1. Dieta pre-balon - Sfaturile dietetice personalizate, în funcție de nevoile tale specifice, sunt cele mai importante. Nu le neglija înainte de un astfel de program. Apoi, pregătirea pentru balonul gastric de înghițire este o combinație între a intra în mentalitatea potrivită și a pregăti corpul pentru succes.

2. Intrarea în mentalitatea corectă - Vei porni într-o călătorie care îți poate schimba viața; găsindu-ți propria cale către un corp mai sănătos. Balonul gastric de înghițit este un instrument care ajută la ușurarea călătoriei și te ajută să slăbești cu mai puține eforturi. Crearea mentalității corecte poate ajuta să faci schimbări pe care să le păstrezi apoi.

3. Sprijin – nu trebuie să mergi singur pe acest drum! Oamenii pot oferi sprijin atât practic, cât și emoțional, iar cercetările demonstrează că acesta este un element important pentru succesul slăbirii. Pe lângă experții din echipa, spune-le și persoanelor apropiate (familie, prieteni) cum vă pot ajuta și înconjoară-te de oameni care îți înțeleg călătoria.

4. Fixează-ți obiective clare – cu cât scopurile îți sunt mai concrete, cu atât sunt mai mari șansele să le atingi. Aceste puncte trebuie să fie realizabile și realiste - nu stabili doar obiective unde dorești să ajungi (purtarea unei rochii de o altă mărime sau a unei haine preferate, până luna viitoare), ci obiective despre CUM vei ajunge acolo (săptămâna aceasta voi face mișcare de patru ori după muncă).

5. Concentrează-te pe DE CE – Nu te gândi doar la obiectivele tale, cum ar fi atingerea unui anumit număr de kilograme, ci și la motivul tău. Vrei să fii parte din programul cu balon gastric Allurion pentru a te simți mai puternic, a fii în formă, astfel încât să te poți juca cu copiii tăi, să devii mai sănătos, să ai o stare de spirit îmbunătățită – concentrează-te pe motivul TĂU și amintește-ți în mod frecvent DE CE trebuie să fii consecvent.

Pe lângă aceste lucruri, echipa de experți te va ajuta să faci pregătirile medicale - să bei multe lichide, să continui să îți iei medicamentele, apoi să faci trecerea la mâncarea potrivită nevoilor tale (cu un plan de nutriție). Făcând aceste lucruri, vei rămâne hidratat, vei fi mai atent la ce mănânci și îți vei forma obiceiuri alimentare care îți schimbă întreaga viață.

Programul Allurion - O schimbare pe termen lung a stilului de viață


Dacă te-ai săturat de dietele alease aleatoriu și să consumi degeaba bani pe instrumente de slăbit care nu funcționează, programul cu balon gastric Allurion este pentru tine. Vei descoperi o schimbare pe termen lung a stilului de viață, ce te ajută să pierzi în greutate și să păstrezi această pierdere - pentru totdeauna. Programul și regimul de slăbire cu balon gastric de înghițit de la Allurion include asistență de la medici, nutriționiști și ceas, cântar și aplicație de monitorizare, astfel încât să fiți sprijinit la fiecare pas! Stabilește o consultație gratuită azi, la balonslabire.ro