Bucuresti

Cum să-ți crești profiturile atunci când joci Blackjack

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
71

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Orice împătimit al jocurilor de noroc își dorește să câștige mai mulți bani. Chiar dacă tocmai a câștigat sau a pierdut o serie de jocuri, cu siguranță scopul suprem este de a avea un profit cât mai mare. Cu toate acestea, primii pași pentru a-ți asigura un câștig fac referire la câteva aspecte extrem de simple. În primul rând, este necesar să acorzi atenție ca furnizorul tău să respecte regulile ONJN și licența pentru jocuri de noroc.

Al doilea aspect important face referire la faptul că jocurile de noroc sunt o forma de divertisment. Drept urmare, nu ar trebui să devină o sursă de venit. În acest fel, presiunea pusă pe câștig este mai mică, ceea ce, indirect, duce la minimizarea riscului de a pierde bani.

În cele din urmă, există modalități de a spori șansele de a câștiga mai des. De altfel, Blackjack-ul este jocul potrivit pentru a face acest lucru, deoarece oferă jucătorilor de toate nivelurile de calificare oportunitatea de a pune în practică diverse trucuri și strategii. Vom vedea în continuare care sunt cele mai eficiente modalități pentru a câștiga mai mulți bani la jocul de Blackjack.

1. Găsește jocul potrivit
Înainte de a putea începe să joci blackjack pe bani reali, trebuie să ai în vedere găsirea celor mai potrivite jocuri. Desigur, poți folosi cele mai bune strategii de pe planetă, dar ele sunt inutile dacă regulile funcționează împotriva ta. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci atunci când alegi un joc este să verifici dacă regulile sunt suficient de bune. În acest sens, este extrem de util să verifici marginea casei. De ani de zile, plata standard pentru un joc a fost de la 3 la 2. Deci, dacă joci blackjack pentru 50 RON pe mână, vei avea posibilitatea să câștigi 75 RON.
2. Învață să numeri cărțile
Numărarea cărților este o modalitate foarte eficientă pentru a câștiga bani la jocul de blackjack. Tehnica te poate ajuta să reduci spre zero avantajul casei. Majoritatea jucătorilor resping ideea de a învăța tehnica numărării cărților. Hollywoodul i-a convins că trebuie să fii un fel de geniu (la nivelul MIT) pentru a număra cărțile, dar realitatea nu este chiar așa.

Numărarea cărților nu vine fără capcanele sale. În primul rând, va trebui să găsești în continuare jocurile care au cele mai bune reguli. După ce ai eliminat acest obstacol, va trebui să încerci să stai cât mai departe de ochiul cazinoului. Evitarea detectării este la fel de importantă ca păstrarea evidenței exacte a cărților. Contrar credinței populare, nu există nimic ilegal în numărarea cărților. Cu toate acestea, cazinourile își rezervă dreptul de a refuza serviciile către oricine din aproape orice motiv.

Este suficient să ne amintim că orice furnizor de jocuri de noroc este în esență o afacere. Având asta în vedere, este aproape logic faptul că un cazino nu va fi extaziat de ideea de a oferi cât mai multe premii. Așadar, dacă ești descoperit, nu te mira dacă ți se va arăta ușa cazinoului. Dacă însă vei reuși să treci de toate aceste piedici, vei observa că numărarea cărților este, fără îndoială, o tactică utilă pentru creșterea șanselor de câștig. Mai mult, utilizând această strategie îți vei crește considerabil profitul pe termen lung la jocul de blackjack.
3. Învață strategii avansate de blackjack
Există multe strategii avansate pentru jocul de blackjack de care mulți jucători nu au auzit niciodată, deoarece nu sunt la fel de populare sau profitabile ca numărarea cărților. Asta nu înseamnă că nu pot fi utile pentru jucătorii care caută toate modalitățile posibile de a câștiga bani.

Când majoritatea jocurilor erau conduse de un dealer, jucătorii foloseau tehnici de urmărire a cărților de mare valoare pe măsură ce acestea erau amestecate în pachet. Astăzi, majoritatea jocurilor sunt automatizate, dar poți găsi totuși jocuri în care cărțile sunt amestecate manual. Aprofundează tot ce găsești în materie de strategii avansate de joc. Vei fi uimit să descoperi că unele tehnici sunt simplu de pus în aplicare.
4. Folosește o diagramă de bază pentru jocul de blackjack
Una dintre cele mai simple modalități prin care poți începe să câștigi mai mulți bani într-un cazino este prin utilizarea unei diagrame strategice de bază pentru blackjack. Când folosești strategia de bază pentru fiecare mână pe care o joci, poți reduce marginea casei până la 0,5%. Cazinoul deține încă un avantaj, dar vei fi într-o poziție mult mai bună de a câștiga. Dacă poți reduce marginea casei cu 75%, strategia de bază poate reduce pierderile preconizate la sume minime. Nu trebuie să prinzi multe mâini de noroc pentru a câștiga bani cu astfel de margini scăzute.

Concluzie

Blackjack-ul este o modalitate fantastică pentru jucătorii de toate nivelurile de a se bucura de sesiuni lungi în cazinouri. În plus, aceste strategii pentru a câștiga bani extra te vor ține în joc mai mult ca oricând.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306