Bucuresti

Cum să-ți decorezi casa primăvară această?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
125

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Primăvara este anotimpul reinnoirii și reprezintă momentul oportun pentru a aduce mai multă culoare și prospețime în casă ta. Odată cu apariția soarelui și a primelor flori trebuie să profiți de prezența lor și să inițiezi o serie de schimbări firești. Dacă nu ai încă obiceiul redecorării casei, te-ai putea inspiră din schimbările firești ale modului tău de viață. Practic, primăvară îți schimbi mai întâi garderoba, înlocuind hainele groase cu unele mai subțiri, apoi faci schimbări în alimentație, trecând de la preparatele grele la cele mai ușoare profitând de apariția legumelor verzi și nu în ultimul rând schimbarea obiceiurile începând să petreci din ce în ce mai mult timp afară. Toate aceste schimbări îți îmbunătățesc starea de spirit, așa că de ce să nu faci schimbări și în amenajarea locuinței tale? Iată câteva sfaturi care te vor inspira și te vor ajuta să obții o locuință cu aspect nou, luminoasă și colorată.

Decorarea dormitorului de primăvară

Dormitorul este locul de start al fiecărei zile. Din acest motiv el trebuie amenajat, astfel încât să ne ofere o stare pozitivă încă de la primul moment al zilei. În dormitor poți realiza un decor de primăvară foarte simplu, dacă alegi o lenjerie de pat cu fluturi sau flori. Ai grijă să alegi întotdeauna lenjerii de pat de calitate pentru a-și păstra aspectul intact în urma spalarilor repetate. De asemenea, măsuță de machiaj sau noptierele laterale le poți înfrumuseța cu ajutorul unei vaze cu flori sau a unor aranjamente florale lucrate cu flori de primăvară.

Idei de decor pentru primăvară, în bucătărie

În bucătărie nu ai cum să schimbi mobila în fiecare sezon, însă te poți juca cu accesoriile. Pentru că acesta este anotimpul florilor și îți dorești un decor de primăvară în casă ta, tot ce trebuie să faci este să umpli casa și implicit bucătăria cu flori. De asemenea, în bucătărie poți schimba și fața de masă sau celelalte elemente de decor, adăugând culori vii. Pentru bucătărie, poți opta pentru câteva ghivece mici cu condimente, precum busuioc verde, oregano, pătrunjel, grâu încolțit, leuștean și multe altele.

Primăvara în living

Livingul este încăperea centrală din casă ta, așa ca ar trebui să fie și prima decorată în culorile noului anotimp. Dacă ai un living amenajat într-un stil clasic sau elegant, poți opta pentru adăugarea unor pernuțe cu imprimeu floral și al unei pături pentru canapea viu colorate. Măsuța de cafea este o piesă centrală a livingului, așadar poți profita de asta, decorând-o într-un mod ingenios. Poți adaugă pe ea o lumânare parfumată creată într-un design interesant pe care să adaugi simbolul primăverii și anume un șnur de mărțișor. Lângă această decorațiune poți așeza și o vază cu flori.

Dacă florile nu te reprezintă și nu ai timpul necesar pentru a le îngriji, poți opta pentru obiecte decorative cu motive florale. Aceste obiecte pot avea culorile naturii, precum verdele care simbolizează iarbă, albastrul care definește cerul, galbenul care este culoarea soarelui și alte culori care se aseamănă cu petalele florilor.

Așadar, să-ți decorezi casa în ton cu primăvara este o activitate simplă care contribuie considerabil la îmbunătățirea stării tale de spirit, la odihnă și la relaxare.

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari