Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Cum vă asigurați că copilul dumneavoastră se distrează pe cinste în propria curte?

Cum vă asigurați că copilul dumneavoastră se distrează pe cinste în propria curte?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sezonul cald este cea mai potrivită perioadă a anului pentru activități în aer liber. Joaca în aer liber are un efect deosebit de benefic asupra corpului în creștere al copilului. Dacă aveți propria curte și copii, atunci instalarea unui loc de joacă funcțional și atractiv este o modalitate excelentă de a permite copiilor să se distreze în fiecare zi și să se miște mult. Târându-se, sărind, legănându-se, copilul învață să-și controleze corpul, își dezvoltă abilitățile fizice și, ca urmare, îi crește imunitatea. Cu ajutorul unui loc de joacă, copilul va putea participa la jocuri colective cu frații/prietenii și își va putea dezvolta abilitățile sociale.

Cele mai populare elemente ale locului de joacă


În zilele noastre, elementele pentru locurile de joacă sunt produse în versiune îmbunătățită - chiar mai sigure, mai funcționale și mai atractive. Acestea pot fi găsite pe locuri de joacă copii în gardenway.ro și includ:

  • Tobogane pentru copii și gropi de nisip pentru cei mici

Toboganele multicolore cu înălțimi diferite sunt prevăzute cu denivelări înalte pentru siguranță. Pentru și mai multă distracție, unele modele sunt echipate cu pereți de cățărare, turnuri etc. Cutiile de nisip sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni - de la cutii de plastic compacte până la modele mari din lemn, unde se pot juca mai mulți copii deodată.

  • Leagăne

Pentru cei mai mici, alege leagăne cu bariere de siguranță sau modele din plastic în formă de animale haioase. Copiilor mai mari le vor plăcea leagănele pe frânghii și lanțuri cu o rază mai mare de legănare, precum și leagănele cu ochiuri rotunde de diferite diametre. Dacă aveți doi sau mai mulți copii, încercați un spațiu de joacă sau o structură cu două sau mai multe leagăne.

  • Module pentru locurile de joacă

În această categorie veți găsi multe opțiuni atât pentru cei mici, cât și pentru copiii mai mari. Modulele locurilor de joacă sunt formate din două, trei sau mai multe elemente: leagăne, tobogan, căsuță, perete de cățărare, scară de frânghie, coșuri pentru baschet, etc.

  • Atracții acvatice

Copiii adoră să se joace cu apă! Piscinele gonflabile pentru copii și piscinele cu atracții de apă (cu tobogane, fântâni, mingi și alte elemente) vor fi cel mai bun loc de relaxare în zilele călduroase.

Cum trebuie să fie locul de joacă în dependență de vârsta copilului

Amenajarea propriului loc de joacă presupune multă muncă, dar copiii vă vor adora pentru asta. Jocurile în aer liber sunt cheia dezvoltării cuprinzătoare a copilului și este foarte important să alegeți un loc de joacă potrivit vârstei. Pentru fiecare grupă de vârstă, există seturi diferite de echipamente sportive și de jocuri:

  • Până la 3 ani

Copiii în această perioadă încep să facă primii pași și să stăpânească mișcări simple - balansoar, coborând de pe un mic deal. Și pentru aceasta există complexe speciale pentru copii pentru cei mai mici, care includ mai multe bare transversale cu intervale diferite între ele, o cutie de nisip, o pantă mică și un leagăn pentru copii.

  • De la 3 la 7 ani

Preșcolarii încep să încerce jocuri mai complexe și să încerce roluri diferite, așa că vor fi interesați de un loc de joacă cu casă sau turn inclus. Este bine dacă zona de joacă este completată de un tobogan și un leagăn cu o gamă largă de mișcare. Pentru activitățile fizice active este util echipamentul de cățărat (plase, pereți de cățărat, scări de frânghie, inele de gimnastică, precum și coșul pentru baschet sau poarta pentru fotbal).

  • De la 8 la 14 ani

În această perioadă, copiii devin și mai activi și mai susceptibili să își asume riscuri. Ei vor să fie puternici și ageri. Pentru a face acest lucru, locurile de joacă sunt echipate cu bare orizontale, balustrade, frânghii și pereți mari de cățărat.

  • Locuri de joacă universale pentru toate vârstele

Unele locuri de joacă sunt proiectate pentru o anumită vârstă (de exemplu, pentru copii sub 3 ani). Există însă și complexe sportive și de joacă universale, care includ mai multe zone de joacă funcționale simultan, potrivite pentru copii de diferite vârste. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile numeroase.

Un spațiu de joacă în curte este deosebit de important pentru copiii dumneavoastră, deoarece le oferă oportunitatea de a se bucura de activități în aer liber, de a-și dezvolta abilitățile motorii și sociale și de a crea amintiri frumoase într-un mediu sigur și distractiv.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/