Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Curățenie și calitate garantată cu detergent pardoseală de la Dezitec

Curățenie și calitate garantată cu detergent pardoseală de la Dezitec

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
263

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este un lucru bine știut, curățenia în profunzime nu înseamnă doar folosirea unei lavete sau a unui aspirator. Când vorbim de anumite suprafețe este bine să ne gândim dacă produsele obișnuite de curățare își fac treaba, mai ales dacă este vorba de suprafețe mari. Vorbim aici de pardosele extinse, cum ar fi cele prezente în hoteluri, restaurante, școli, spitale și în general peste tot unde există pardosele. Pentru aceste tipuri de suprafețe este nevoie de produse care să curețe eficient, dar și să igienizeze în același timp. Una dintre firmele care se ocupă de comercializarea acestor produse este și Dezitec.

Detergenți profesionali pentru pardoseală de la Dezitec


Niciun compromis nu este bine de făcut atunci când vine vorba de curățenia făcută ca la carte. Un detergent pardoseala de calitate și mai ales eficient se cunoaște încă de la prima întrebuințare. Așadar, achiziționarea lui este cap de listă, mai ales dacă suprafețele au nevoie urgentă de degresare și mai ales de îndepărtarea bacteriilor. Produsele livrate de Dezitec sunt concentrate, dar în același timp au calitatea de a nu fi agresive cu suprafața pe care urmează să fie aplicate pentru curățare. Aceasta este doar una dintre proprietățile lor pentru care sunt recunoscute și achiziționate.

Pardoseala va fi ca nouă, doar cu detergenți de calitate


Nu toate suprafețele care urmează să fie curățate sunt la fel. Atât în industria alimentară, cât și în alte domenii este bine să se aleagă un anume tip de detergent, specific unei anume suprafețe. De exemplu, un detergent pentru ceara de pe pardoseală nu se poate compara cu un detergent pentru covoare și tapițerii sau cu un detergent degresant, specific pentru diverse pete. De aceea, gama de detergenți profesionali de la Dezitec are în portofoliu tot felul de produse, care acționează fiecare pe un anume gen de suprafață.

Ce tipuri de detergenți se găsesc pe rafturile magazinului online?


De la mărci renumite, cum ar fi Medusa sau Alca, Dezitec livrează clienților interesați detergenți pentru pardosele extinse, dar și pentru baie, așa cum ar fi produsele de igienizare sau anticalcar. Mai găsim aici și produse pentru spălarea vaselor sau a aragazelor, dar și detergenți pentru rufe, balsam sau înălbitori. Chiar și mobila care are nevoie de curățare sau strălucire poate beneficia de aceste produse, respectiv de un detergent cremos și parfumat pentru curățarea suprafețelor de lemn. Chiar și fotoliile sau piesele finisate în piele se pot bucura de un tratament de strălucire cu ajutorul unui detergent special conceput pentru strălucirea pielii, fără a modifica culoarea sau textura ei.

Curățenie profesională la standarde ridicate și produse indispensabile


Pe lângă detergenți și degresanți Dezitec mai livrează și echipamente de curățenie, așa cum ar fi cărucioarele unde pot fi aranjate produsele, dar și găleți cu mop, lavete, bonete, fărașe etc. Consumabile precum hârtia de toaletă sau hârtia pentru dispenser se găsește tot aici, la prețuri competitive. Nu în ultimul rând, Dezitec livrează și produse speciale pentru spălătorii auto, concepute pentru întreaga suprafață a mașinilor, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Acestea sunt recomandate a fi folosite doar de către personalul din spălătoriile auto.

Pentru comenzi se folosește formularul de pe site.

Contact: 0749768217

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/