Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Curs de introducere in filosofie

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
1008

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursul abordeaza cele mai importante sisteme de gandire din Orient si din Occident, impreuna cu propunerile lor practice, urmarind ca fiinta umana sa-si canalizeze intr-un mod eficient propriul potential. Pune in aplicare valorile umane esentiale si calitatile atemporale care au constituit temelia tuturor civilizatiilor.Pentru a trai prezentul avand o viziune a viitorului, filosofia isi afirma sensul clasic: practic si activ, nu pur si simplu intelectual sau contemplativ.Aceasta filosofie activa dezvolta capacitatea omului de auto-depasire si de actiune.Conciliaza: sentimentul, gandirea si actiunea.Temele cursului sunt:Etica atemporala. De ce avem nevoie de filosofie?Bhagavad-Gita. Calea eroului si actiunea justaGlasul linistii. Interpretarea unui text tibetanConfucius. Despre omul nobilViata morala in Egiptul antic. Texte sapientialePlaton. Mitul pesteriiAristotel. Etica nicomahicaStoicismul in Roma. Despre cetateanul lumiiImmanuel Kant. Cerul instelat deasupra mea si legea morala in minePlotin. Despre sufletFilosofia istoriei. Cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept?Cursul se deschide in ziua de Luni, 15 Mai 2010, ora 18:30, in sediul nostru din Str. Stefan Mihaileanu nr. 30A.Dureaza 12 saptamani si costa 100 de lei, cu plata in doua transe (la inceput si la jumatatea cursului).Inscrierea la acest curs va ofera posibilitatea participarii la:- mese rotunde tematice- exercitii de psihologie- ateliere de creatie- actiuni de voluntariat ecologic si umanitarDepartamentul Relatii PubliceAsociatia Culturala Noua Acropola

Tel/Fax: 021-323.97.82

Str. Stefan Mihaileanu nr. 30A, sector 2, Bucuresti

na-bucuresti@noua-acropola.ro

http://www.noua-acropola.ro

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.