Bucuresti

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.

Curs de introducere in filosofie si psihologie

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
926

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursul abordeaza cele mai importante sisteme de gandire din Orient si din Occident, impreuna cu propunerile lor practice, urmarind ca fiinta umana sa-si canalizeze intr-un mod eficient propriul potential. Pune in aplicare valorile umane esentiale si calitatile atemporale care au constituit temelia tuturor civilizatiilor.Pentru a trai prezentul avand o viziune a viitorului, filosofia isi afirma sensul clasic: practic si activ, nu pur si simplu intelectual sau contemplativ.Aceasta filosofie activa dezvolta capacitatea omului de auto-depasire si de actiune.Conciliaza: sentimentul, gandirea si actiunea.Temele cursului sunt:* · Etica atemporala. De ce avem nevoie de filosofie?

* · Bhagavad-Gita. Calea eroului si actiunea justa

* · Glasul linistii. Interpretarea unui text tibetan

* · Confucius. Despre omul nobil

* · Viata morala in Egiptul antic. Texte sapientiale

* · Platon. Mitul pesterii

* · Aristotel. Etica nicomahica

* · Stoicismul in Roma. Despre cetateanul lumii

* · Immanuel Kant. Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine

* · Plotin. Despre suflet

* · Filosofia istoriei. Cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept?

*Cursul se desfasoara in fiecare zi de JOI, incepand cu 01 Aprilie 2010, ora 18:30, in sediul nostru din Str. Stefan Mihaileanu nr. 30A.Dureaza 12 saptamani si costa 100 de lei, cu plata in doua transe (la inceput si la jumatatea cursului).Inscrierea la acest curs va ofera posibilitatea participarii la:- mese rotunde tematice- exercitii de psihologie- ateliere de creatie- actiuni de voluntariat ecologic si umanitarPentru mai multe informatii si inscrieri:Departamentul Relatii PubliceAsociatia Culturala Noua AcropolaTel/Fax: 021-323.97.82E-mail: na-bucuresti@noua-acropola.rowww.noua-acropola.roStr. Stefan Mihaileanu nr. 30A, sector 2, Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro