Bucuresti

Curs de margelit – Tehnica Peyote

Curs de margelit – Tehnica Peyote

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
763

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 19 mai 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Art & Hobby Studio te invita in luna mai la CURSUL DE MARGELIT unde vei invata TEHNICA PEYOTE. “Istoria ‘margelitului’ datează din cele mai vechi timpuri, o prima variantă de podoabe a fost făcută încă din antichitate când o bucată de piatră sau o coajă au fost puse pe un fir de viţă de vie şi purtate pe post de podoabe la gâtul atât al femeilor cât şi al bărbaţilor.
Aceste obiecte erau purtate fie ca un simbol religios, pentru frumuseţe personală sau pentru a le creea impresia că au puteri supranaturale.Şiragul de mărgele este prima formă de ‘mărgelit’ şi persistă şi până în zilele noastre.
Mii de ani în urmă, oamenii înşirau oasele animalelor pe post de podoabe deoarece era considerat că acestea îi protejau de acel animal sau îi făceau să aibă puterea acelui şi în acest fel să nu se mai simtă neputincioşi în faţă lui.” (sursa)
Tehnica Peyote presupune folosirea multor margele de mici dimensiuni ce sunt impletite armoios pe fir transarent ca intr-un final sa rezulte un accesoriu spectaculos. Pentru acest curs se vor forma doua grupe astfel incat sa poti participa indiferent de programul de la munca sau scoala: - Grupa 1: in fiecare duminica incepand cu 17 mai de la ora 16:30
- Grupa 2: in fiecare marti incepand cu 19 mai de la ora 19:00
Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 sedinte (cate una in fiecare saptamana) a cate 2 ore.
Pretul intregului curs este de 200 lei. Daca vrei sa participi la o singura sedinta costul este de 70 lei.
Cursul este sustinut de artist handmade Carmen Opris. Toate materialele necesare sunt incluse in pretul de participare. Inscrierea se face prin mail la adresa contact @ artandhobbystudio.ro pana la data de 15 mai. In mail veti preciza ca doriti sa va inscrieti la cursul de margelit, numele, grupa din care doriti sa faceti parte si un numar de telefon.