Bucuresti

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.

Curs - Evaluator proiecte

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Vizualizari
1494

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs


Curs - Evaluator Proiecte - www.intratest.ro


Sunteti preocupati si in 2011 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene?


Daca da, va rugam sa ne cautati!


INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul de EVALUATOR PROIECTE cod COR 241960.


Parcurgand aceasta disciplina cursantii isi vor putea insusi modul in care se pot evalua proiectele cu finantare europeana.


CURSUL ESTE AUTORIZAT de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000.


Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent. Cunoasterea modalitatilor concrete de evaluare a proiectelor reprezinta calea spre succes a companiilor.


Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.Lector: Corina Atanasiu – Expert Evaluator in accesarea fondurilor structurale si de coeziunePreocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.


IMPORTANT: cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.


Obiectivele de referinta ale cursului EVALUATOR PROIECTE sunt :  • Analizarea proiectului

  • Stabilirea modalitatii si standardelor de evaluare

  • Evaluarea proiectului

  • Identificarea si asumarea unor conditii de integritate profesionalaCursul are un numar de 30 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea): Analiza domeniului vizat de proiect si a strategiilor de dezvoltare existente (identificarea nevoilor specifice si a obiectivelor); Analiza obiectivelor finantatorului si a regulilor de acordare a finantarii; Analizarea relevantei respectivului proiect pentru finantator; Identificarea obiectivelor si prioritatilor finantatorului vizate; Elaborarea metodologiei de evaluare; in functie de domeniul vizat; Analizarea/ elaborarea manualului de evaluare; Identificarea metodei de evaluare specifica; Identificarea instrumentelor necesare legate de managementul de proiect; Identificarea instrumentelor financiare; Identificarea instrumentelor legislative; Completarea raportului de evaluare; Completarea raportului de evaluare; Identificarea codurilor deontologice ale profesiei; Asociatiile existente de evaluatori; Identificarea modalitatilor de comunicare cu alti evaluatori de proiecte; Cadrul legislativ; Participarea la comunitatile de buna practica europene.Taxa de instruire pentru EVALUATOR PROIECTE este de 1399 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).


Cursul se organizeaza in perioada 09.03. – 13.03.2011 in Bucuresti – Rin Grand Hotel. Plata se face pe baza facturii inainte de inceperea cursului.OFERTA  • Evaluator proiecte + Manager proiect + Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene 3399 RON (REDUCERE 20%)

  • Evaluator proiecte + Manager proiect 2459 RON (REDUCERE 15%)

  • Evaluator proiecte + Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene 2299 RON (REDUCERE 15%)Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la urmatoarele tarife:  • Manager de proiect: 1499 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000)

  • Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene: 1299 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000)In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro / denisa.popa@intratest.ro.


Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/