Bucuresti

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.

Curs - Formator

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
742

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs FORMATOR - www.intratest.roVreti sa aveti salariati bine pregatiti? Vreti sa faceti fata schimbarilor tot mai dese de pe piata muncii?


INTRATEST va propune cursul FORMATOR cod COR 241205.Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei si CercetariiCursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.Exista cel putin 3 (trei) motive pentru a alege cursul de FORMATOR (autorizat C.N.F.P.A.):


1. Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si formare profesionala


2. Conform art. 23, alin. 2 din OG 129/2000 „incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire"


3. Este in concordanta cu NOUL STANDARD OCUPATIONAL DIN 2007.TRAINER: Liliana HAGICALIL – formator cu vasta experienta in formarea adultilorTraining-ul se va desfasura in perioada 21.03. – 25.03.2011 la Bucuresti.Obiectivele programului constau in:  • Insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta

  • Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale

  • Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelorCursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica include (fara a se limita la aceasta): Pregatirea formarii, Realizarea activitatii de formare, Evaluarea participantilor la formare, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.Cursul are un pronuntat caracter practic bazat pe experienta lectorului in formarea adultilor.BENEFICIILE CURSULUI pentru companii constau in pregatirea unor specialisti proprii care sa promoveze formarile interne conform propriilor nevoi. Persoanele fizice vor deveni formatori autorizati, putand astfel sa sustina cursuri pentru adulti.Tariful de participare este de 999 RON/cursant.


Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.Pentru inscriere la curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la tel. 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.84.41.83 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro , denisa.popa@intratest.ro.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro