Bucuresti

Curs - Manager Proiect

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
953

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Manager Proiect – www.intratest.roSunteti preocupati si in 2011 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!


INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul de „MANAGER PROIECT" cod COR 241919CURSUL este AUTORIZAT DE Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000.Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.Lectori de exceptie:


- Cristina IOVA – Director General Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) in perioada 2005–2010


- Diana IONESCU – evaluator independentCursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.IMPORTANT: Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.Tematica:
  • Stabilirea scopului proiectului

  • Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului

  • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului

  • Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect

  • Managementul riscurilor

  • Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului

  • Managementul calitatii proiectului

Cursul se desfasoara in perioada 26.09. - 02.10.2011.Taxa de instruire este de 1499 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).


OFERTA


Alegand cursul MANAGER DE PROIECT impreuna cu EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE veti beneficia de o reducere de 15%!


In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, denisa.popa@intratest.ro.