Bucuresti

Curs MANAGER RESURSE UMANE – oferta verii 2010

Detalii curs

Telefon
0316900991
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Top Quality Management
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Apartine de
Top Quality Management
Vizualizari
1002

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Top Quality Management, furnizor autorizat pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti atat la nivel national prin CNFPA cat si international prin TUV THURINGEN e.V., organizeaza noi cursuri practice de specializare pentru ocupatia MANAGER RESURSE UMANE – cod COR 123207.

Durata: 40 ore (24 ore teoretice si 20 ore practica) /pret 500 RON

Autorizare
Cursurile sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru ocupatia MANAGER RESURSE UMANE (cod COR 123207). La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite. La cerere si contra cost, absolventii pot obtine si certificate de competenta cu recunoastere internationala emise de catre TUV THURINGEN e.V., organism german de certificare sisteme management si personal.

Top Quality Management organizeaza cursul MANAGER RESURSE UMANE in urmatoarele variante:

Curs standard intensiv - desfasurat in fiecare zi lucratoare a saptamanii, in perioada 07 Iunie – 11 Iunie. El se adreseaza persoanelor care doresc sa parcurga modulele de curs intr-un timp cat mai scurt.

Curs Week-End standard - desfasurat in zilele de vineri seara, sambata si duminica. Se adreseaza persoanelor cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii, acestea putand studia materia pe parcursul sfarsiturilor de saptamana.

Curs seral standard - desfasurat in fiecare zi lucratoare a saptamanii, incepand cu ora 17. Se adreseaza persoanelor care doresc sa studieze de luni pana vineri, dupa orele de serviciu.

Grup tinta: Acest curs se adreseaza managerilor si altor practicieni in domeniul resurselor umane, cu scopul de a facilita intelegerea generala a desfasurarii activitatilor de resurse umane in mediul de afaceri romanesc.

Tematica:

1. Locul si rolul resurselor umane in organizatie;

2. Gestionarea strategica a resurselor umane - politici, planuri de dezvoltare, bugetare, tehnici de comunicare, tehnici de negociere, managementul schimbarii;

3. Structura organizatorica, incadrarea personalului;

4. Recrutarea, selectia, evaluarea si motivarea resurselor umane ;

5. Instruirea si dezvoltarea resurselor umane - managementul carierei;

6. Sistemul de salarizare - criterii;

7. Sisteme de monitorizare a relartiilor de munca (regulament intern, ROF, fluxuri informationale);

8. Auditul de resurse umane;

9. Elemente de legislatie a muncii ;

10. Aplicatii.

Competente dobandite de participanti:

1. elaborararea strategiei de resurse umane si a unor competente manageriale;

2. coordonarea elaborarii politicilor si programelor de resurse umane, coordonarea desfasurarii activitatilor de resurse umane;

3. monitorizarea sistemului de relatii de munca al organizatiei si a celor de negociator in conflictele de munca;

4. auditul in resurse umane si elaborarea unui sistem strategic de abordare a schimbarii;

5. organizarea activitatii departamentului de resurse umane si coordonarii personalului din departamentul de resurse umane;

6. organizarea interna sau cu furnizori de formare externi a unei activitati de formare si perfectionare continua a personalului in vederea dezvolatrii carierei si a unui management al potentialului de inlocuire;

7. identificarea tipului de cultura al unei organizatii si de conducere a unui proces de schimbare a culturii unei organizatii.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14