Bucuresti

Curs - Operator calculator electronic si retele

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
976

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Stiati ca succesul unei companii depinde de eficienta folosirii calculatorului de catre angajati?


De aceea, Intratest va invita sa participati la cursul Operator calculator electronic si retele cod COR 351101.Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de utilizarea calculatorului in activitatea lor si doresc sa invete sa-l foloseasca in mod corect si eficient.Lector: ALESSANDRA OLTEANUObiectivele cursului:  • Invatarea si sistematizarea cunostintelor de editare text si optimizarea activitatii de lucru pentru utilizatorii care lucreaza curent cu PC-ul (10 ore)

  • Folosirea efecienta a aplicatiei de procesare de texr - Microsoft Word (10 ore)

  • Utilizarea Microsoft Excel pentru rezolvarea problemelor de calcul tabelar (10 ore)

  • Utilizarea serviciilor Internet (10 ore)

  • Utilizarea Visual FoxPro pentru rezolvarea problemelor de gestiune (10 ore)

  • Utilizarea bazelor de date folosind Microsoft Access (10 ore)

  • Pregatirea administratorilor de retele (10 ore)Cursul are un pronuntat caracter practic, Intratest punand la dispozitia fiecarui participant un calculator propriu pentru toata perioada de desfasurare.Taxa de instruire este de 699 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Plata se face pe baza facturii proforme inainte de inceperea cursului.Cursul se desfasoara in perioada 12.11. - 23.11.2012, in Bucuresti. Intratest va ofera si posibilitatea de a crea programe speciale in functie de necesitatile concrete ale cursantilor.
In cazul in care sunteti interesat sa participati la acest curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0725.338.800 (persoana de contact – Raluca Mihuti) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro sau raluca.mihuti@intratest.ro.