Bucuresti

Curs - Servant pompier

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 9 ani si 4 luni
Vizualizari
2776

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

SC Intratest SA organizeaza cursul "Servant Pompier", cod COR 541104.Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, fiind avizat de Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta.


Lector: Dr. ing. asist. cpt. Pavel Dragos
Tematica cuprinde un numar de 160 ore (53 ore teorie si 107 ore practica) si este structurata pe 7 discipline conform standardului ocupational, dupa cum urmeaza: Conducerea autospecialelor de stins incendii; Efectuarea activitatilor de pregatire; Efectuarea activitatilor premergatoare interventiei; Executarea interventiei; Intretinerea mijloacelor de interventie din inzestrare; Prevenirea incendiilor; Salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor.

Cursul se organizeaza in Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr. 4 insa pentru o grupa de minim 15 persoane cursul se poate organiza oriunde in tara.


In urma evaluarii, cursantii vor primi certificatul de absolvire CNFPA SERVANT POMPIER insotit de competentele dobandite.


Conditii de acces:  • Invatamant general obligatoriu

  • Absolvirea unui curs de initiere P.S.I.

  • Aviz medical cu specificatia: "Apt pentru ocupatia Servant Pompier".


In cazul in care sunteti interesat sa participati la acest curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 0735.844.180 (persoana de contact Cristina MUNTEANU) si sa il trimiteti completat prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, cristina.munteanu@intratest.ro.