Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Curs - Specialist Managementul Deseurilor

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
1428

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Specialist Managementul Deseurilor – www.intratest.roIndiferenta naste monstri! Societatea secolului XXI se confrunta cu problema degradarii capitalului natural! Protectia mediului constituie o problema majora, care afecteaza, pe fiecare individ in parte! Deseurile, provenite din activitatile zilnice ale oamenilor dauneaza mediului si implicit sanatatii noastre!


Vreti sa reduceti impactul deseurilor asupra societatii? Primul pas va apartine!


ALEGETI CURSUL OFERIT DE INTRATEST: „SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR" (COR 242319)Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei Nationale.Lector: dr.jr. Dragan Florentina - consilier juridic la Ministerul Mediului - Directia juridica (2006-2007), consilier juridic Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Regional Sibiu - Comisariatul judetean Brasov (2005-2006)Cursul „SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR" se adreseaza atat agentilor economici si autoritatilor publice, cat si persoanelor fizice deoarece deseurile reprezinta o problema de actualitate, care afecteaza intreaga societate romaneasca si lumea in ansamblu. Prin acest curs va ajutam sa depistati tipurile de deseuri existente, sa intelegeti impactul negativ al deseurilor asupra mediului si sa incercati sa reduceti cantitatea de deseuri, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii mediului si implicit a vietii. Cursul va va ajuta sa respectati cadrul legal: O.U.G. nr. 195/2005 privind protectia mediului, O.U.G. nr. 78/2000 privind regimul deseurilor si actele normative subsecvente acestora. Noi va vom invata cum sa evitati amenzile pentru nerespectarea prevederilor legale in ceea ce priveste gestionarea deseurilor!Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la acestea): Cadrul legislativ general; Obligatiile operatorilor economici care produc si comercializeaza produse ambalate; Modalitati de indeplinire a obligatiilor de colectare, valorificare si reciclare a DEEE; Obligatiile producatorilor de EEE-uri si DEEE-urilor; Tipurile de baterii si acumulatori; Obligatiile producatorilor de baterii/acumulatori; Deseurile periculoase si efectele acestora asupra mediului; Modalitatea de transport a acestora; Autorizatia de mediu; Intocmirea registrelor in functie de tipul de deseu produs; Elaborarea rapoartelor; Deseurile provenite din uleiurile uzate si anvelope; Reglementari privind autovehiculele scoase din uz; Modalitati de stimulare pentru colectarea selectiva; Depozitele de deseuri periculoase; Depozitele de deseuri nepericuloase; Autorizarea activitatii de incinerare si coincinerare; Eticheta ecologica; Contraventiile si infractiunile in domeniul protectiei mediului.Cursul se organizeaza in perioada 5 – 9 octombrie 2011, in Bucuresti.


Taxa de instruire este de 1099 RON/curs (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).OFERTA


Daca alegeti cursul de SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR impreuna cu INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI veti beneficia de o reducere de 15%!


In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.180 (persoana de contact – Cristina Munteanu) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro,cristina.munteanu@intratest.ro


AVAND IN VEDERE FAPTUL CA IN MOMENTUL DE FATA NU EXISTA STANDARD OCUPATIONAL CERTIFICATELE DE ABSOLVIRE NU VOR FI RECUNOSCUTE DE C.N.F.P.A. ASTFEL SE VOR EMITE CERTIFICATE INTERNE DE CATRE S.C. INTRATEST S.R.L.


Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.