Bucuresti

Cursuri de gătit pentru amatori, combinația fericită între utilitate și distracție

Cursuri de gătit pentru amatori, combinația fericită între utilitate și distracție

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
792

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nimeni nu și-ar fi putut imagina prin anii '90 că o firmă de organizare cursuri de gătit poate avea în România un succes demențial.

Atelierele de gătit pentru amatori, între modă și necesitate


Într-o țară ca a noastră exista mentalitatea desuetă conform căreia este degradant ca să stai la cratiță. Iată însă că în ultima vreme lucrurile s-au modificat radical, iar emisiunile-concurs pe teme gastronomice înregistrează cote de audiență fantastice. A urma un curs de gătit pentru amatori este un lucru pentru care primești acum laude, nu ironii usturătoare din partea apropiaților.

A ajuns un noroc să locuiești într-un oraș mare, mai ales în București, pentru că așa poți să te înscrii mai ușor, chiar și online, la un atelier de bucătărit pentru începători sau avansați. S-au deschis până și centre speciale unde la loc de cinste este organizarea de diverse cursuri de bucătărie italiană, franceză sau ateliere de gătit mâncăruri exotice. Chiar dacă tainele bucătăriei nu se învață în workshop-uri de week-end sau în ateliere blitz de seară, ceva secrete tot poți afla acolo de la trainerii cu experiență în domeniu. Sau măcar te poți distra la maxim, dacă ești un anti-talent!

Cursurile de gătit, mijloace de a învăța lucruri folositoare relaxându-te Aici înveți că mâncarea sănătoasă chiar există și că o poți prepara chiar tu! Lecțiile de gătit after work sunt la mare căutare inclusiv printre corporatiști. Ce poate să fie mai distractiv decât să încerci să pregătești alături de colegii de job sau de amicii tăi un fel de mâncare special, rafinat sau exotic, din ingrediente de cea mai bună calitate?

Ce poate să fie mai relaxant decât să pătrunzi în tainele unei bucătării internaționale călăuzit de un chef bucătar italian, precum se întâmplă în cadrul cursurilor de gătit bucureștene CulinaryOn, de exemplu? Daca nu există un curs pe tema „Cum să devii MasterChef la minut”, ateliere interesante despre cum poți prepara mâncăruri sănătoase și apetisante rapid vei găsi cu siguranță.

CulinaryOn, locul unde lecțiile de gătit se îmbină cel mai bine cu voia-bună


CulinaryOn este o reţea internaţională de studiouri de gătit şi de amuzament de calitate, care are în prezent centre în Singapore, Moscova şi Bucureşti. Compania vrea să se extindă și mai mult, dat find succesul înregistrat din 2012 până acum deschizând circa 100 de noi locații pe glob. Statisticile spin că este liderul de piaţă în zona de divertisment culinar, având o cota de piaţă de peste 60%.

CulinaryOn-ul din Bucureşti este situat pe Şoseaua Pipera, nr. 48, într-o zonă în care se pretează foarte bine pentru organizarea de evenimente private sau corporate.

Cursurile de gătit, petrecerile sunt senzaționale aici, cu atât mai mult cu cât locația este una foarte specială: un hangar ingenios renovat, cu o suprafaţă totală de 1.300 de metri pătraţi. Centrul are două săli de conferinţă, 3 studiouri de bucătărit, o cameră VIP şi poate face față cu brio chiar și la 250 de invitaţi, fiecare cu propriile staţii de gătit. Mai se laudă cu masa bucătarului şef, cu un bar modern, precum şi cu sisteme multimedia de ultimă generaţie. Înscrierile la cursurile şi atelierele CulinaryOn se pot face online, accesând website-ul centrului, iar costul acestora este extrem de accesibil. Nu ratați oportunitatea de a experimenta o experiență cu adevărat deosebită în urma căreia veți afla că a pregăti mâncare distrându-te copios chiar este posibil!