Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cursuri de Limba Romana pentru TOTI (straini)

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
2921

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Romanii de Pretutindeni organizeaza cursuri de limba romana pentru TOTI

IEH este institutie de stat aflata in subordinea Ministerului Afacerilor Externe, avand o vechime de peste 10 ani in pregatirea tinerilor in invatarea limbii romane. IEH s-a transformat din Centrul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Romanii de Pretutindeni in Institut in anul 2008. Drept urmare, importanta noastra a fost recunoscuta prin transformare si ridicare pe o treapta superioara.

Prin institutia noastra au trecut peste 2000 de tineri din toata lumea care au invatat limba si literatura romana, cultura si civilizatie romaneasca, istorie, geografie, termeni de anatomia omului, chimie, drept, economie etc. si care au urmat si urmeaza universitati de stat din tara pe baza unui program de burse al statutului roman.

Ce face IEH pentru tine prin programul Cursuri de Limba Romana pentru TOTI?

Pentru tine IEH deschide cursuri de limba romana cu taxa. Programul este diferentiat de cel mentionat mai sus, insa te ajutam sa te initezi in cunoasterea limbii romane si sa devii un fin cunoscator al ei pentru ca specializarea noastra este initierea si perfectionarea limbii romane. Venim in intampinarea nevoilor tale si incepem cursuri de limba romana chiar pentru TINE. De ce? Simplu! NOI suntem cei mai buni in domeniu!

Profesorii nostrii sunt experimentati in lucrul cu studentii straini, relationand exceptional cu ei.

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.