Bucuresti

Dacă stai la casă în București, acum ai ocazia să-ți montezi șemineul sau soba premium la care ai visat mereu!

Dacă stai la casă în București, acum ai ocazia să-ți montezi șemineul sau soba premium la care ai visat mereu!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 zile
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă locuiești la casă în București sau împrejurimi și te atrage ideea amenajării căminului tău cu personalitatea unică și căldura specifică redate de magia unei sobe cu design rustic sau modern, ori de căldura șemineului din conacele boierești, aceste rânduri sunt pentru tine.

Cu peste două decenii de experiență în România, meșterii sibieni de la PEFOC sunt printre cei mai apreciați profesioniști când vine vorba despre montajul în siguranță a șemineelor. În plus, aceștia comercializează cam tot ceea ce înseamnă soluții termice, începând de la focarele clasice de șemineu, sobe, coșuri de fum și până la modelele profesionale de grătar pe gaz sau construite în grădină.

De data aceasta, meșterii ne vor prezinta într-o lumină nouă, avantajele tehnologiilor de ultimă generație ce reușesc să confere soluțiilor tradiționale de odinioară, o nouă perspectivă a eficienței, combinate cu designul spectaculos care va reuși să-ți surprindă plăcut invitații încă de la prima vâlvătaie a focului pe lemne.

Așadar, este vorba despre îndrăgita sobă pe care ne-o amintim cu atâta nostalgie din zilele și nopțile petrecute la bunici, în vacanțele de iarnă desprinse din povești sau în casa părintească și caldă de la țară. Soba este preferată în locul unui șemineu, în primul rând datorită prețului mai mic. Așadar, este mult mai ieftină, mai accesibilă din toate punctele de vedere și nici nu necesită atât de multă muncă și manoperă, iar rezultatul final e cel puțin la fel de spectaculos.

Un alt motiv pentru care clienții preferă soba este cel legat de montajul acesteia, care se realizează mult mai facil, într-un timp foarte scurt și cu costuri reduse. Astfel, cu un buget mai mult decât rezonabil, vei reuși achiziția unei sobe care să livreze beneficii comparabile cu aproape orice model de șemineu tradițional!

Și pentru că, în catalogul Pefoc cu peste 9000 de produse și accesorii termice de la focarele de șemineu și până la modelele profesionale de grătar Weber, gama diversă nu ne-ar fi permis ca într-un singur articol, să cuprindem toate variantele disponibile, am ales să vă prezentăm succint, soba din fontă - una dintre cele mai apreciate modele printre clienții din România.

Așadar,dacă ești în căutarea unei soluții sigure și care să reziste cu brio testului timpului, specialiștii ne recomandă să ne orientăm către o sobă fabricată complet din fontă groasă. Aceste modele sunt foarte robuste, eficiente și extrem de durabile. Spre exemplu, Soba K9 este fabricată din fontă de minimum 8 mm, cu pereți dubli: un perete la interior, care formează camera de ardere și unul exterior, cel care se vede cu ochiul liber (practic e ca și cum ai avea o sobă încastrată într-alta!). De aceea, investiția într-o astfel de soluție termică este una pe viață, modelul fiind unul foarte eficient și renumit pentru durabilitate.

Din punct de vedere al aspectului, această sobă se mândrește cu o estetică deosebită și vizibilitate amplă asupra focarului. Astfel, focul se vede de pe 2 laturi adiționale în lateralele celei din față. De asemenea, soba dezvoltă și o putere calorică destul de mare (13 kW) și vine în mai multe variante, cu posibilitatea de a fi echipată cu diferite opțiuni suplimentare.

După preferințe, racordarea sobei la coșul de fum se poate realiza, atât în partea de sus, cât și în spatele ei. Este dotată cu reglaj dublu de aer pentru un control cât mai precis asupra procesului de ardere. Soba este echipată cu sticlă ceramică rezistentă la temperaturi ridicate, de până la 800°C.

Așadar, meșterii sibienii ne sfătuiesc să investim inteligent într-o sursă de căldură perfectă pentru confortul casei sau cabanei de la munte, unde vom putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau de persoana iubită.

În plus, magazinul on-line pefoc.ro îți stă la dispoziție cu o ofertă potrivită pentru toate gusturile, extrem de variată, de sobe din fontă, teracotă sau din oțel, înnobilate cu șamotă pentru un finisaj elegant și eficient în același timp.

Tot din stoc mai poți alege și o gamă cuprinzătoare de șeminee pe lemne, pe gaz sau peleți, șeminee electrice sau alte accesorii și materiale consumabile, precum saci cărbuni sau aprinzătoare pentru grătar. Vei avea parte de consultanță dedicată, transport gratuit pentru produsele voluminoase, alături de garanția calității lucrului bine făcut - totul în slujba confortului termic din căminul tău!