Bucuresti

DanceStar Romania 2015: Inscrierile continua pana pe 13 februarie

DanceStar Romania 2015: Inscrierile continua pana pe 13 februarie

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 5 ore
Vizualizari
648

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Va invitam sa luati parte la DanceStar Romania 2015, competitie dedicata dansului si energiei pozitive! Inscrierile continua la DanceStar Romania 2015, eveniment ce ofera sansa competitorilor sa se califice la titlul de Campion Mondial, in marea finala World Dance Masters 2015, ce va fi organizata in Croatia, in perioada 20-24 mai.

Data limita de inscriere este 13 februarie 2015 iar cei interesati o pot face accesand urmatorul link: http://register.dancestar.org/login.

Sanse mai mari de calificare pentru DanceStar Finals

Reprezentanti ai celor mai bune scoli de dans din tara dar si din tarile vecine, trupe de dans si dansatori individuali vor intra in competitie pentru a castiga dreptul de a reprezenta Romania la campionatul mondialWorld Dance Masters 2015.Mai mult de 15 000 de dansatori participa in fiecare an la competitiile DanceStar, din care aproximativ 5000 ajung in finala, numarul lor crescand de la an la an.

Incepand cu anul acesta, exista un nou sistem de punctaj ce ofera concurentilor mai multe sanse sa se califice pentru DanceStar Finals! Concurentii vor putea sa se califice intr-una dintre cele doua ligi: Liga A sau Liga B. Pentru a se califica pentru Finala DanceStar Liga A, coregrafia trebuie sa obtina cel putin 62,5% din numarul maxim de puncte iar pentru Liga B, coregrafia trebuie sa obtina un punctaj intre 41,6% si 62.4 % din numarul maxim de puncte.

Ocazie pentru scolile de dans de participa la o competitie internationala

Participarea la DanceStar Romania 2015 ofera sansa de recunoastere la nivel international. Pe de alta parte, participarea la competitie inseamna ocazia de a intra in contact cu oameni care apartin unor culturi diferite, de a lega relatii si prietenii cu persoane care impartasesc pasiunea comuna pentru dans, de a invata in cadrul atelierelor de lucru diferite stiluri de dans, cu cei mai buni profesori din lume, de a concura si de a fi educat de profesionisti a caror activitate este foarte apreciata la nivel mondial.

Disciplinele la care se pot inscrie doritorii sunt: Balet, Dans popular, Contemporan-Modern, Liric, MTV Commercial, Open, Jazz, Musical, Urban Dance Styles, B-boying, Acrobatic, Production Number, Theater Vocal, Tap.

Informatii de contact:
E-mail: esdu@arsnova.ro
Persoana de contact: Sorin Lazuran
Website: http://romania.dancestar.org/
Facebook: facebook.com/esdu.romania