Bucuresti

De 1 iunie la Hornbach

De 1 iunie, copiii invata la Hornbach sa devina mesteri priceputi

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
592

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 iunie 201510:00-12:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De 1 iunie, copiii învață la Hornbach să devină meșteri pricepuți

Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează ateliere creative dedicate celor mici, în magazinele sale din Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Sărbătoriţii zilei sunt invitaţi pe 1 Iunie, în intervalul 10.00 – 12.00, la ateliere creative cu participare gratuită, pe bază de înscriere până în data de 31 mai 2015, în limita locurilor disponibile

Copiii vor realiza construcții surpriză din carton în cadrul magazinului Hornbach din Balotești și a celui din Militari, iar în locaţiile din Berceni, Brașov și Timişoara vor putea decora un crap japonez din carton având ca model exemplarele care se găsesc în acvariile din aceste magazine, unii dintre cei mai mari pești, de aproximativ 22 cm.

Activitățile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, iar aceştia vor fi îndrumaţi de către coordonatori specializați în activități didactice să creeze lucrări proprii.

În restul timpului, între orele 12.00 – 18.00, micii meșteri vor realiza proiecte creative de pictură, desen și compoziții aplicative. Ei vor avea la dispoziție materiale precum carton, creioane colorate, acuarele, lipici, foarfece, bețișoare, panglici și multe alte accesorii cu ajutorul cărora își vor exersa abilităţile practice. Toţi participanţii vor primi diplome de „meșteri pricepuți” din partea echipei Hornbach.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: Ziua Copilului