Bucuresti

De ce ai nevoie de un server dedicat si unde il poti gasi

De ce ai nevoie de un server dedicat si unde il poti gasi

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Serverele sunt utilizate peste tot - de la site-uri mici pana la jocuri online mari. Iti vom spune de ce ai nevoie de un server dedicat, precum si de unde poti obtine un astfel de server.

Incarcarea site-ului creste proportional cu numarul de vizitatori pe site-ul tau sau cu cresterea traficului la nivel mondial pe internet. In general, exista multe servere care nu suporta incarcaturi grele de 10 – 20 de mii de utilizatori, si in acest caz, ai nevoie de servere dedicate. Serverele dedicate sunt servicii oferite de multe companii de gazduire. Pe un server dedicat nu vor fi gazduite alte site-uri si acesta iti va apartine in totalitate.

Servere dedicate - Inchiriere si costuri Costul de inchiriere a unui astfel de server este adesea mult mai scump decat un serviciu de gazduire regulat, dar si beneficiile pe care le obtii sunt mult mai mari decat utilizarea unui server obisnuit cu un furnizor simplu de hosting.

Cand inchiriezi un astfel de server, vei avea cateva avantaje de baza:

  • securitate sporita, care iti va crea mai putine probleme in ceea ce priveste protejarea site-ului;
  • site-ul tau incepe sa functioneze stabil chiar si cu un flux mare de vizitatori;
  • functionalitate mare pentru configurare in comparatie cu serverul obisnuit de gazduire.

In plus, vei lucra cu un hosting virtual. In acest caz, exista mai multe site-uri web pe un singur server, ceea ce agraveaza indicatorii de fiabilitate ai unui astfel de server in comparatie cu unul dedicat.
Concluzie Serverul dedicat este o solutie excelenta pentru proiecte mari sau pentru proiecte care necesita o buna protectie si un set mare de functionalitati. Daca ai un mic site web, atunci ar fi mai intelept sa utilizezi gazduirea regulata, dar daca ai un proiect mai mult sau mai putin mare, care necesita o protectie buna, este mai bine sa platesti in plus si sa primesti un set suplimentar de functionalitati.

De unde sa inchiriezi un server dedicat? Acum multe companii de hosting ofera servicii de inchiriere de servere dedicate. Este important sa alegi o companie care nu numai ca va avea preturi bune, dar si serverul furnizat va fi puternic si va acoperi toate nevoile tale.

Servere dedicate - Avantaje Dintre toate companiile, este posibil sa se faca distinctia intre o companie si serviciul de inchiriere servere dedicate. Inchiriind un server de la o companie specializata, vei avea o serie de avantaje:

  • Sprijin 24 de ore pe zi, precum si asistenta pentru transferul site-ului;
  • Centrul mare de date din Romania, cu accesibilitate maxima 99,9%;
  • Selectie serioasa de servere cu configuratii si setari diferite;
  • Preturi rezonabile;
  • Fiabilitate ridicata si performanta a fiecarui server.

Aceasta este doar o mica lista a tuturor avantajelor de a lucra cu o firma specializata care ofera servicii pentru servere dedicate. Multe companii mari, precum Alfa Bank, supermarket-uri de renume, Gift Development si multe altele, au ales servere dedicate. Daca inchiriezi un server dedicat, atunci vei obtine automat protectie impotriva atacurilor. Astfel, poti fi linistiti pentru site-ul tau. si pentru vizitatori, care in orice moment pot petrece timp pe resursele tale.

Autor