Bucuresti

De ce au devenit containerele de locuit atat de populare

De ce au devenit containerele de locuit atat de populare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 6 ore
Vizualizari
219

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Casele din containere modulare sunt constructii prefabricate care constau din mai multe sectiuni numite module. Containerele modulare de locuit pot fi amplasate unul langa altul, permitand o gama larga de configuratii si stiluri in aspectul cladirii.

Alegand o casa din containere de locuit, ai privilegiul de a alege un plan de constructie personalizat la un cost mult mai mic decat casele construite in mod traditional. In plus, planurile de constructie din containere modulare sunt mult mai usor de realizat si dureaza doar cateva saptamani pentru a le configura pe terenul ales de tine. Dar popularitatea acestor constructii este data de mai multe avantaje pe care ti le prezentam mai jos:

Materiale durabile rezistente la cutremur si intemperii

Containerele modulare sunt realizate din materiale rezistente, durabile si prietenoase cu mediul inconjurator. O casa din containere modulare face fata cu succes in caz de cutremur sau intemperii. Materialele utilizate pentru peretii interni ai casei din containere imbunatatesc izolarea fonica. In plus, acestea sunt izolate si impotriva incendiilor, iar structurile sunt extrem de etanse pentru a asigura o eficienta energetica.

Executie rapida

Atunci cand iti construiesti propria casa, finalizarea proiectului poate dura luni de zile, uneori chiar un an daca astepti aprobarile si autorizatiile de mediu si constructie. Daca optezi pentru o locuinta din containere modulare, timpul de executie este cu mult redus. Proiectele de case din containere modulare pot fi finalizate cu 30-50% mai rapid decat cele pentru constructiile clasice. De cele mai multe ori, containerele modulare sunt furnizate din stocul existent, acest lucru grabind si mai mult finalizarea procesului.

Diverse configuratii si confort sporit

Casele din containere modulare pot fi configurate dupa bunul plac. Containerele se pot unii intre ele pentru a crea o constructie mai mare si pentru a obtine mai multe camere, birouri, incaperi pentru activitati diverse. Din acest motiv, containerele modulare pot fi utilizate in mai multe domenii, inclusiv gradinite, spatii comerciale, santiere de lucru, cantine si multe altele.

Atunci cand iti configurezi casa din containere de locuit, posibilitatile sunt nelimitate. Poti adauga cate bai doresti, bucatarii, camere si chiar un living de dimensiuni mari. Casa modulara se poate personaliza in functie de cerintele si bugetul fiecarui client. Pornind de la o constructie simpla pentru o casa de vacanta pana la o locuinta permanenta cu finisaje incluse, containerele modulare pot fi unite in asa fel incat sa rezulte casa mult visata.

Design minimalist si modern

Aspectul unei case din containere modulare nu trebuie trecut cu vederea deloc. Constructiile moderne si designul minimalist fac din aceste locuinte o atractie pentru orice trecator. Arhitectii sunt capabili sa configureze locuinta din containere astfel incat sa creeze ceva unic, cu un design inovator si practic. Orice casa din containere modulare poate fi personalizata pentru a se potrivi exact cu cerintele oricarui client in materie de spatiu, preferinte si buget.

Cu ajutorul containerelor modulare ai mai optiuni de personalizare a locuintei, ceea ce iti permite sa creezi o casa total unica. In plus, acest tip de constructie iti permite sa modifici planul in timp, in cazul in care doresti sa adaugi camere pentru familia ta in crestere.