Bucuresti

De ce este recomandat sa folosim un generator de ozon?

De ce este recomandat sa folosim un generator de ozon?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
127

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Generatoarele de ozon sunt cele mai eficiente aparate care au scopul de a dezinfecta si de a purifica aerul. Un generator de ozon este deosebit de eficient in ceea ce priveste eliminarea permanenta si rapida a mirosurilor neplacute din incapere. In plus, generatorul de ozon este foarte util si datorita faptului ca distruge instantaneu microbii, bacteriile si alti patogeni care sunt periculosi. Aceste generatoare de ozon nu au efecte secundare si nu elimina substante daunatoare, cum sunt agentii chimici folositi pentru dezinfectie sau decontaminarea spatiilor.

Producatorul romanesc de generatoare de ozon, OzonFix, proiecteaza, fabrica si comercializeaza generatoare de ozon cu tehnologie OTC Tube de peste 30 de ani. Toate generatoarele vandute de OzonFix sunt produse conform standardelor de calitate europeana, in Romania.

Modurile de folosire a generatoarelor de ozon

Aceste generatoare de ozon se pot folosi in foarte multe domenii de activitate, in vederea dezinfectarii si a eliminarii mirosurilor. Indiferent ca aveti nevoie de utilizarea generatorului pentru acasa, pentru spatiul comercial pe care il detineti, pentru sala de sport sau pentru o masina, rezultatele vor fi la fel de uimitoare.
Acasa si la birou Exista situatii in care aerul din spatiul de acasa sau de la birou pare foarte incarcat, sau pur si simplu nu puteti sa scapati de mirosurile neplacute. Exista situatii in care va este foarte dificil sa eliminati mucegaiul caruia stranutati sau tusiti frecvent.

Daca doriti sa scapati de aceste situatii cu adevarat neplacute, in mod evident este recomandat sa optati pentru un generator de ozon pentru casa. Un astfel de generator poate fi folosit pentru dezinfectarea bucatariei si a camarii, se poate folosi pentru dezinfectarea frigiderului. Se mai poate de asemenea sa folositi generatorul de ozon si pentru a dezinfecta spatiile de birou mai mici sau diferite alte incaperi din locuinta.

Generatoare de ozon pentru masina

La fel ca fiecare spatiu folosit frecvent, si masina are nevoie periodic sa fie supusa unui proces de curatare si de igienizare. Asa cum sistemul de climatizare de acasa are nevoie sa fie sanatos si dezinfectat, la fel este nevoie si in ceea ce priveste masina, de o curatare si de o igienizare a sistemului de climatizare. Alegeti asadar sa folositi un generator de ozon adaptat pentru autoturisme, iar generatorul va igieniza sistemul de climatizare al masinii, va elimina mirosurile neplacute, fumul de tigara si bacteriile din tapiteria masinii.

Generatoare de ozon pentru sali de fitness

Stim cu totii ca dupa ce depunem efort fizic, transpiram. Ei bine, cand intr-o sala de fitness se antreneaza multe persoane, datorita efortului depus si datorita transpiratiei, cu siguranta mirosul va fi unul neplacut. Oricat de mult efort ar depune personalul salii respective pentru a odoriza vestiarul sau chiar si sala de sport, este foarte dificil (daca nu chiar imposibil) sa elimine mirosurile neplacute. In aceste conditii, pentru a asigura un aer curat, sanatos si respirabil in salile de sport, personalul poate utiliza un generator de ozon care va dezinfecta si va steriliza aerul, va elimina mirosul neplacut de transpiratie si va asigura aer proaspat pentru sportivi.

In afara situatiilor anterior mentionate, se mai pot folosi generatoare de ozon si in restaurante, in sali de asteptare sau in industria alimentara de exemplu. Utilizarea acestora aduce un aer proaspat si curat, fara virusi si bacterii.