Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

De ce să alegi lustre LED? Despre tehnologia care îți poate schimba iluminatul interior

De ce să alegi lustre LED? Despre tehnologia care îți poate schimba iluminatul interior

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
428

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Lustrele LED au căpătat o popularitate foarte mare în rândul corpurilor de iluminat alese pentru locuințe. Tot mai mulți oameni preferă noua tehnologie LED în pofida vechilor soluții de iluminat. Totuși există și o categorie de oameni care nu cunosc ce este lumina LED sau sunt mai sceptici în privința acesteia. În acest articol, vom încerca să expunem pe scurt care sunt punctele forte ale lustrelor LED și despre cum noua tehnologie poate schimba și îmbunătăți iluminatul interior.

Avantajele lustrelor LED
Pe piață, se găsesc diverse modele de lustre LED, care sub carcasa din acril au o bandă LED sau plăcuțe cu LED-uri ce servesc ca surse de lumină. Banda LED sau plăcuțele LED sunt surse de lumină a unei lustre LED indiferent de forma și modelul acesteia. De aceea, la întrebarea ce se întâmplă dacă se arde lustra LED, răspunsul este simplu: se schimbă banda LED sau plăcile cu LED-uri. Lustra nu se aruncă și poate fi funcțională în continuare.

Distribuția și calitatea luminii
LED-urile emit lumina prin carcasa din acril, distribuind-o uniform în toată încăperea. Lumina pe care o dau LED-urile este diferită de lumina pe care o produc becurile incandescente. LED-urile produc o lumină mai albă, asemănătoare cu lumina naturală. Conform HappyLight.ro, lumina generată de corpurile de iluminat LED este de o calitate mai bună fiindcă oferă confort vizual și nu obosește ochii. Este o lumină relaxantă și prietenoasă (neagresivă).

Consumul de energie electrică
Lustrele LED sunt economice deoarece au un consum energetic extrem de mic. Este vorba despre o cifra semnificativă, de aproximativ 80% consum redus în comparație cu becurile incandescente. Un consum mic de energie este o investiție inteligentă care va aduce o economie a resurselor financiare satisfăcătoare pe termen lung.

Latura ecologică
LED-urile nu emit substanțe toxice, precum plumbul sau mercurul care sunt nocive pentru sănătate. Nu produc nici raze ultraviolete, periculoase pentru vedere. LED-urile sunt ecologice și prietenoase cu natura. Iar posibilitatea de a fi servisate și reutilizate, reprezintă o altă latură pozitivă a lustrelor LED. Lustrele LED folosesc tehnologia de ultimă generație care îți poate schimba iluminatul interior datorită avantajelor pe care le aduce cu sine. De ce ar trebui să alegi lustre LED? Deoarece lustrele LED oferă garanția unui iluminat performant, economic și prietenos. Oricine îți dorește un ambient plăcut și primitor acasă, iar acest lucru este posibil cu un iluminat de calitate. Lustrele LED sunt concepute în funcție de destinație pentru a oferi luminozitatea necesară și pentru a crea ambientul adecvat în spațiile în care sunt integrate.

Lustre LED pentru living
O sufragerie bine iluminată asigură întreaga familie cu o atmosferă relaxantă și confortabilă. Întrucât în această încăpere se adună toți membrii familiei și este o zonă cu multiple activități, necesită un iluminat corespunzător. Lustrele LED pentru living sunt concepute pentru a acoperi zone mari cu lumină. Lustrele LED pentru sufragerie au mai multe brațe, suprapuse sau împrăștiate, anume pentru a distibui lumina pe o suprafață mare. Majoritatea modelelor au mai multe tipuri de lumină: rece, caldă, naturală și lumina de veghe.

Posibilitatea de a alege tipul de lumină necesar pentru diverse nevoi este remarcabil. Reglarea intensității luminii fiind un alt mare avantaj al lustrelor LED. Poți alege tipul de lumină și intensitatea dorită din telecomandă.
Tehnologia LED a făcut posibil controlul asupra luminii și dirijarea acesteia în funcție de preferințele și nevoile noastre. Oare nu este uimitor?

Lustre LED pentru dormitor
Lustrele LED pentru dormitor sunt de dimensiuni mai mici, însă produc lumina adecvată și necesară pentru spațiul rezervat odihnei. Poți obține o lumină moale, relaxantă și ambientală în dormitorul tău folosind telecomanda. De asemenea, se poate seta și o intensitate mai mare a luminii pentru anumite activități. Lustra LED produce lumină de mai multe tipuri și intensități. Iar diversele modele de lustre LED pot fi ingrate cu ușurință în diverse decoruri: moderne, clasice, în stil minimalist, vintage, nordic, shabby chic, industrial, romantic etc.

Alegerea și optarea pentru lustrele LED aduce cu sine o mulțime de beneficii atât pentru iluminatul interior, cât și pentru siguranța și sănătatea omului. De ce să alegem lustre LED? Pentru o lumină mai bună și de calitate, pentru eficiența energetică, pentru un iluminat ecologic și prietenos, controlul asupra luminii, adaptarea luminii în funcție de necesități.

Corpurile de iluminat pentru interior nu sunt doar o sursă de lumină artificială indispensabilă. Lumina reprezintă un factor important, responsabil pentru atmosfera locuinței noastre și pentru confortul vizual. De aceea, oferă o atenție deosebită iluminatului artificial, având grijă să alegi cele mai bune soluții pentru locuința ta, asigurându-ți astfel un stil de viață sănătos.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro