Bucuresti

De ce și cum alegi cabine de dus potrivite pentru nevoile tale?

De ce și cum alegi cabine de dus potrivite pentru nevoile tale?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Target Web
Vizualizari
84

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Amenajarea cu succes a unei băi este un proces destul de complex, ce implică numeroase decizii și investiții. Dacă în trecut aceasta îndeplinea doar un rol funcțional, băile moderne s-au transformat în veritabile oaze de relaxare. Astfel, deciziile nu mai pot fi luate strict din punct de vedere funcțional, ci trebuie inclusă în ecuașie și estetica. Nimic nu se compară cu o baie fierbinte după o zi în care stresul și oboseala au fost de nelipsit. Pentru a avea însă parte de o baie modernă în care totul se împletește armonios, vei avea nevoie de idei creative, care nu întotdeauna apar atunci când avem cea mai mare nevoie de ele. În acest material însă vom vorbi despre un veritabil centru de atracție al unei băi și anume cabina de duș. Considerată de mulți un compromis, cabinele de duș sunt de facto o alegere inspirată în orice stil de amenajare.

Procesul de selecție al unei cabine de duș este departe de a fi unul simplu, chiar și atunci când știi cu exactitate ce anume îți dorești. Dificultatea acestei alegeri reiese în principal prin diversitatea absolut impresionantă de cabine de duș ce se pot regăsi și la www.westcompany.ro un site conceput pentru că tu să îți poți amenaja baia exact așa cum ai visat. Iată câteva aspecte de avut în vedere înainte de a alege orice fel de model de cabină de duș.

Alegerea unei cabine de duș, ideală pentru băile cu un spațiu mai puțin generos


Unul dintre cele mai importante avantaje pe care o cabină de duș le aduce este acela că poate fi amplastă cu ușurință chiar și în băile unde spațiul nu este foarte generos. Nu se poate spune același lucru despre clasicele căzi de baie, care necesită destul de mult spațiu. O cabină de duș este ușor de amplasat și poate fi integrată în absolut orice stil de amenajare pe care dorești să îl abordezi. Așadar, o cabină de duș nu este nicidecum o soluție de compromis, având în vedere că pot oferi eleganță și utilitate oricărei bai.

Înainte de a alege cabine de duș, ține cont de spatiul pe care îl ai disponibil


Chiar dacă o cabină de duș este în general compactă, este totuși esențial ca înainte de a alege orice fel de model să iei câteva măsurători. Alegerea unei cabine mari într-o baie mică va reduce semnificativ spațiul disponibil, aspect care poate crea un oarecare disconfort, nu doar vizual. Dispunerea cabinei pe verticala te va ajuta să salvezi o mulțime de spațiu în baie. Așadar, spațiul și forma cabinei de dus sunt detalii cărora îți recomandăm să le acorzi atenție înainte de a te avânta să alegi modele la întâmplare.

Funcțiile unei cabine de duș


Dincolo de formă și dimensiuni, alte aspecte de urmărit la o cabină de duș sunt funcționalitățile și accesoriile suplimentare. Spre exemplu, dacă îți dorești un model de cabină mai sofisticat, ai posibilitatea de a alege o cabină de dus cu hidromasaj, model care va duce relaxarea la un complet alt nivel. O cabină de duș însă poate dispune și de diferite etajere sau afișaje.

Materialul cabinei de duș


Nu în ultimul rând, este important să ai în vedere și materialul din care este construită cabină. Adesea cădița este constuită din acril iar cabina propriu-zisă din sticlă securizată, însă există și alte opțiuni pe care le ai la dispoziție, în funcție de propriile nevoi.