Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

De ce tot mai multe firme din Bucuresti aleg serviciul de găzduire sediu social

De ce tot mai multe firme din Bucuresti aleg serviciul de găzduire sediu social

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
345

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice business, indiferent de domeniul de activitate trebuie să treacă prin câteva etape importante pentru a prospera. De la crearea planului de afaceri şi înfiinţarea entităţii, până la promovarea şi diversificarea gamei de produse şi servicii, un antreprenor trebuie să fie cât mai responsabil în privinţa gestionarii cheltuielilor şi veniturilor, putând în acest fel să reziste pe piaţă şi să facă faţă competiţiei. Calitatea produselor comercializate, dar şi imaginea pe care o are brandul dumneavoastră în fata consumatorilor şi partenerilor sunt esenţiale, putând fi considerate baza pe care succesul firmei se va ridica.

Alegerea unei entităţi juridice trebuie realizată după câteva criterii importante ce trebuie luate în vedere:

  • Doriţi să comercializaţi produsele şi serviciile local sau internaţional?
  • Aveţi nevoie de mai mult de 3 angajaţi?
  • De ce coduri CAEN aveţi nevoie pentru a funcţiona?

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care trebuie să le luaţi în considerare, reuşind în acest fel să găsiţi forma juridică care să se potrivească cât mai bine cu nevoile şi activitatea dumneavoastră. De cele mai multe ori, viitorii antreprenori aleg SRL-ul datorită faptului că nu are restricţii precum un PFA în privinţa angajaţilor, pot realiza tranzacţii pe plan internaţional şi au libertatea de a alege orice cod CAEN doresc.

De ce alegerea unui serviciu de găzduire sediu social este cea mai bună soluţie?


Găzduirea sediului social al unei firme în Bucureşti s-a dovedit a fi un avantaj major pentru antreprenori, atât cei cu vechime, dar şi cei începători, lucru ce se datorează costurilor mult mai scăzute în comparaţie cu alte alternative. O persoană fără experienţa va alege de la început folosirea propriei locuinţe pentru a dovedi existenţa sediului social la Registrul Comerţului. Însă în cele din urmă va observa faptul ca taxele şi impozitele aplicate vor întrece considerabil preţul de achiziţie al unui serviciu specializat de găzduire, nefiind o soluţie viabilă pe termen lung.

De asemenea, va fi necesară obţinerea unor documente suplimentare precum acordul Asociaţiei de proprietari, fiind necesar pentru a finaliza dosarul de înmatriculare solicitat la Registrul Comerţului. Există cazuri în care acest document esenţial a fost eliberat după o perioadă mult prea lungă de timp sau chiar deloc, fiind o problemă pentru orarul stabilit în vederea începerii activităţii. Piaţa este imprevizibilă, iar trendurile suferă modificări constante, acestea trebuind exploatate la timp pentru a beneficia de veniturile dorite.

Preţurile pentru găzduire sediu social sunt mult mai mici decât orice altă variantă disponibilă pe piaţă.

  • Pentru un contract de găzduire sediu social pe o perioadă de 6 luni - 300 RON;
  • Pentru un contract de găzduire sediu social pe o perioadă de 12 luni - 500 RON;
  • Pentru un contract de găzduire sediu social pe o perioadă de 24 luni - 800 RON;

Firmele care oferă găzduirea sediului social vă pot oferi multe alte servicii avantajoase, cel mai popular fiind acela de gestionare a contabilităţii, activitate obligatorie pentru raportarea la termen a situaţiei financiare către instituţiile de stat. Aceasta trebuie să fie realizată corect de către un expert contabil, fiind necesar să fie la curent cu toate modificările legislative.

În ultimii ani, a fost observată o creştere din ce în ce mai mare a numărului de persoane care doresc să contracteze un serviciu de găzduire a sediului social, lucru ce se datorează beneficiilor financiare şi nu numai pe care le pot avea. Acesta este primul pas către un viitor de succes, fiind o mişcare responsabilă prin care să vă menţineţi cheltuielile la minim şi să vă maximizaţi profitul, lucru ce poate fi mai uşor de realizat dacă alegeţi să lucraţi cu specialişti.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro