Bucuresti

De Valentine’s Day, declară-ți iubirea printr-un...pahar bun!

De Valentine’s Day, declară-ți iubirea printr-un...pahar bun!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
190

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fluturi în stomac, nerăbdare, euforie, ochi sclipitori... Și pe voi vă duce cu gândul la Valentine’s Day, nu-i așa? Iubirea se declară în fiecare zi, dar Valentine’s Day este un moment oportun pentru a-i arăta partenerului cât este de special. Din nefericire, cel mai rău lucru despre iubire este că nu poate fi exprimată prin cuvinte. Dar poate fi exprimată prin gesturi! Chiar și prin gestul de a alege băutura perfectă pentru Valentine’s Day.

Cum altfel, dacă nu cu ajutorul site-ului Alcool Discount?

Surprinde-ți partenerul cu un vin bun


Ce ar fi Valentine’s Day fără vinul potrivit? Un proverb latin foarte cunoscut spune că „Noaptea, iubirea și vinul nu îndeamnă la nimic cumpătat.”

Site-ul alcooldiscount.ro are o selecție de vinuri albe, roșii sau roze pentru o cină romantică de succes. Fie că alegeți să celebrați iubirea în fața unui film romantic bun, fie că preferați mai degrabă un city break în doi, Alcool Discount vă garantează vinuri care vă vor transforma întâlnirea cu persoana iubită într-un moment demn de ținut minte! Sticla perfectă înseamnă romantism, iar la Alcool Discount romantismul înseamnă o gamă felurită din care puteți alege pentru a crea o stare de spirit unică.

Ce face un vin romantic?

Ei bine, culoarea vinului inspiră romantism, căci culorile roșu și roz simbolizează dragostea, intimitatea, melancolia, deci nu puteți susține că o sticlă de Barros, Margaux, Amarone della Valpolicella, Nino Negri sau Château Bellevue nu ar fi o alegere înțeleaptă. Pentru că nu vă puteți limita la vinul obișnuit pe care îl achiziționați în timpul săptămânii, Alcool Discount a selectat vinuri fine, subtile, elegante, care cu siguranță vă vor seduce partenerii. Doar vreți să-l răsfățați și să-l surprindeți pe partener de Valentine’s Day, nu-i așa? Iată cum:

Vinuri rafinate care-ți transformă Valentine’s Day într-un moment memorabil

Dacă optați pentru vin roșu pentru a sărbători Valentine’s Day într-un mod pasional, trebuie să luați în considerare o investiție mare. De ce? Pentru că este un moment valoros care necesită atenție sporită. Tocmai de aceea, pe site-ul alcooldiscount.ro există soluția perfectă: Amarone. Amarone Tenute Galtarossa este un vin produs din combinația a două soiuri de struguri, Corvina și Rondinella.

Ciorchinii acestui vin deosebit sunt culeși manual spre sfârșitul lunii septembrie și așezați în cutii de lemn pentru a se putea usca încă patru luni. Amarone Tenute Galtarossa este unul dintre cele mai cunoscute vinuri roșii italiene și, fără îndoială, o alegere inteligentă. Ce îl face atât de special? Însăși sticla care, prin forța ei de sugestie, emană încredere.

Pe meleagurile Franței s-a născut un vin roze special conceput pentru serile romantice: Château Cavalier Cuvée Marafiance, Côtes de Provence. Unde mai pui că îl puteți găsi pe Alcool Discount și că o va face pe persoana iubită să se simtă cu adevărat specială?! Acest vin roze este un amestec de soiuri grozave din sud și are un miros puternic, exploziv și complex.

Proporția ridicată de Cabernet și Mourvedre adaugă arome de fructe roșii cum este zmeura, citrice precum grapefruit-ul și alte arome picante complexe, gustul său fiind extrem de elegant. Și dacă credeați că descrierea acestui vin se oprește aici, iată că și sticla este una aparte, căci se deosebește prin armonia formei, prin îmbinarea plăcută a nuanțelor de roz și printr-o sobrietate plină de gust.

Vă puteți baza pe Alcool Discount și dacă alegeți un vin alb pentru Valentine’s Day. Și pe ce vă mai puteți baza? Pe țara noastră, evident! De aceea, dacă doriți să vă bucurați de un vin alb bun care vine direct de pe Dealurile Banatului, Solo Quinta alb e alegerea perfectă. Este un vin rar care combină elegant cinci soiuri de struguri:4soiuri de vin alb și un soi de vin roșu vinificat în alb care se schimbă în fiecare an, fiind produs de Cramele Recaș.

Dacă vreți să vă impresionați jumătatea cu arome florale, fructe exotice, ananas, mango și lychee, alcooldiscount este ceea ce căutați!

Companionul ideal pentru Valentine’s Day – șampania

Șampania rămâne în continuare asociată cu dragostea, deci ar trebui să fie nelipsită într-o zi atât de specială cum este Valentine’s Day. Vă faceți probleme că nu o alegeți pe cea ideală? Și de această dată, Alcool Discount vă poate ajuta să spargeți gheața!

Veți descoperi o gamă variată din care puteți alege șampania perfectă pentru celebrarea iubirii. Bineînțeles, trebuie să luați în calcul faptul că aveți un obiectiv către care tindeți: surprinderea partenerului. Prin urmare, pe Alcool Discount sunt o mulțime de branduri de șampanie, chiar și pentru cei mai pretențioși parteneri. Valentine’s Day este un moment deosebit de important pentru că celebrează cel mai frumos lucru: iubirea. De aceea, luați în considerare o șampanie vintage. De ce?

Fiindcă o șampanie vintage este mai rară și mai valoroasă decât una recentă, dar mai ales, este plină de romantism. Iată un exemplu de astfel de șampanie pe alcooldiscount.ro: Dom Perignon Champagne Vintage. Este o creație Dom Perignon unică și exprimă caracterul anului 2010. Cu siguranță își impune prezența prin natura sticlei elegante pline de sugestii. Îmbuteliată de peste 10 ani, este o ediție de colecție și alegerea perfectă pentru un Valentine’s Day romantic, mai ales că are preț redus pe site!

Cum să petreceți Valentine’s Day într-un stil romantic, dacă nu cu brandul Moët & Chandon?! Pe alcooldiscount.ro sunt o mulțime de șampanii ale acestui brand. Acum cu minus 20% reducere, Șampania Moët & Chandon Gold Brut Impérial este o primă poartă de intrare în atmosfera de romantism a zilei iubirii, Valentine’s Day. În ediție limitată, cu un gust delicat și echilibrat, Moët & Chandon Gold Brut Impérial iese în evidență prin sticla sa aurie, elegantă, care impresionează chiar și pe cei mai mofturoși parteneri.

Dacă preferați aromele fructate pentru Valentine’s Day, puteți alege o șampanie îndrăzneață cum este Bollinger Rosé Brut. Arome delicioase de fructe de pădure, culoare roz, gust intens, toate sunt asociate cu iubirea. Mai ales că Alcool Discount vine în ajutorul bugetului dumneavostră cu un preț redus!

Ce mai așteptați? Pregătiți lumânările și accesați site-ul alcooldiscount.ro pentru a savura o băutură de excepție de Valentine’s Day! Sute de vinuri și șampanii așteaptă să vă însoțească în ziua iubirii.

Băutura ta ar trebui să fie senzație de Valentine’s Day! Savurați momentele în doi cu Alcool Discount!