Bucuresti

De Florii, Parcul Gradina Icoanei se transforma in Gradina cu Artisti

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1553

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Intre 6 si 8 aprilie a.c., in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide „Gradina cu Artisti". Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie se va desfasura intre orele 11:00 si 20:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (atelier de incondeiere oua, pictura, modelarea ceramicii, fotografie, creatie tutu-uri, atelier de reciclare creativa a deseurilor, etc.) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii „hand-made".

Gradina cu Artisti" se va anima, in weekend-ul Floriilor si prin alte activitati amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii cu foc, dansuri latino, irlandeze, jazz dance ṣi concerte de muzica folk, indie si percutie.

Gradina Icoanei se deschide pentru toti amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, trecatorii fiind invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in Gradina cu Artisti.

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Timp de trei zile, cei interesati vor ȋnvaṭa cate putin din secretele: picturii, prelucrarii lutului si ale bijuteriilor „hand-made".

In Gradina vor fi prezenṭi artizani diverṣi de la artiṣtii care deṭin la perfecṭie tehnicile ȋncondeierii oualor la cei care practica quilling-ului (arta de rulare a hartiei, prin care se obṭin diverse obiecte decorative sau accesorii hand-made pentru ṭinute sau pentru nunṭi: marturii, meniuri, felicitari, etc.)