Bucuresti

De Valentine’s Day, BaiatulCuFlori.ro celebreaza iubirea la Grand Avenue

De Valentine’s Day, BaiatulCuFlori.ro celebreaza iubirea la Grand Avenue

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
557

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

De Valentine’s Day, BaiatulCuFlori.ro celebreaza iubirea la Grand Avenue. BaiatulCuFlori.ro a inceput colaborarea in calitate de furnizor, cu galeria The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, pentru primul eveniment organizat in 2015 - Valentine’ s Day. In perioada 9-15 februarie 2015, sub motto-ul „Love is in the air”, galeria The Grand Avenue gazduieste o sarbatoare dedicata iubirii in cadrul careia toti indragostitii sunt asteptati cu surprize, momente de rasfat si oferte speciale.

In aceasta saptamana dedicata iubirii intreaga galerie se imbraca in haine de sarbatoare: cladirea este luminata in culoarea pasiunii, mesajele de dragoste pot fi regasite la tot pasul iar aranjamentele florale realizate cu pasiune de catre echipa BaiatulCuFlori.ro vor incanta privirea fiecarui vizitator.
Spre deliciul vizitatorilor galeriei de shopping The Grand Avenue, echipa BaiatulCuFlori.ro a pregatit aranjamente exotice, in forma de inima, realizate din orhidee alba dar si copaci incarcati de pasiune, reprezentati de petalele mov ale orhideelor vanda.

Va asteptam intre 9 si 14 februarie la The Grand Avenue pentru a va rasfata simturile si a celebra impreuna iubirea!