Bucuresti

Deck pentru terasă

Deck pentru terasă

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De la o piscină încorporată și acoperită cu un capac de lemn la o terasă generoasă pe care poți organiza cele mai tari petreceri în aer liber, sunt multe lucruri pe care le poți face alegând cel mai bun deck pentru zona de exterior a casei tale.

Cei care se bucură de un spațiu în exteriorul casei și au în același timp un stil de viață modern, vor căuta de fiecare dată cele mai practice soluții pentru a-și decora casa, dar în același timp vor ține mereu cont și de ce este la modă. Deck-ul este astăzi unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseli pe care tot mai mulți și-l doresc, alții optând chiar să își reamenajeze grădina doar pentru a integra în decor și acest material. Iar deck-ul se potrivește perfect celor care au un stil de viață contemporan, aceia pentru care casa este refugiul de la finalul unei zile pline sau locul preferat de socializare cu prietenii.

Construiești un decor minimalist

Spre deosebire de alte tipuri de materiale, deck-ul pentru terasă fie el deck WPC sau lemn natural te ajută să menții dimensiunea minimalistă a locului în care trăiești. Tot mai multe familii tinere aleg în ziua de astăzi să se lase înconjurate de cât mai puține obiecte, renunțând complet la tot ceea ce le complică mult prea tare existența. Iar acest lucru se reflectă și în alegerile lor care sunt tot mai simple. În locul modelelor complicate și a unor design-uri sofisticate, cei mai mulți aleg ceea ce este mai degrabă inspirat din formele și culorile naturii. Tocmai de aceea, deck-ul a devenit o alegere atât de populară la capitolul pardoseli pentru terasă, un detaliu important în tot contextul, și un lucru la care nu se poate renunța, nici măcar atunci când ai un stil de viață bazat pe alegerile de bază.

Te simți în fiecare zi ca în vacanță


Mai există oare vreo persoană pe care superba pardoseală deck să nu o trimită cu gândul la terasele de pe malul mării sau din locuri scăldate în nisip și soare? Atunci când alegi să înlocuiești actuala pardoseală de pe terasa casei cu deck ai toate șansele să recreezi o atmosfera de vacanță în toată regulă. Mai ai nevoie doar de un șezlong și eventual de o umbrelă și ti-ai amenajat propriul colț de plajă sau cel puțin propria oază de relaxare, chiar la tine acasă.

Alegerea oamenilor ocupați

Timpul a devenit mai prețios ca orice altceva în ziua de astăzi și fiecare încearcă să își prioritizeze cât mai bine lucrurile pe care le are de făcut, astfel încât să se dedice cât mai mult lucrurilor importante sau oamenilor dragi. Astfel, cu cât ai mai puține lucruri de făcut în gospodărie atunci când ajungi acasă, cu atât mai bine. Iar dacă întreținerea terasei de lângă casă este pentru ține o povară în plus și îți acaparează prea mult timp, este clar că trebuie să faci o schimbare. Deck-ul este acel material ușor de întreținut, care are nevoie de îngrijiri speciale doar de câteva ori pe an, iar echipa deckexpert.ro este partenera care te ajută să găsești soluțiile ideale.