Bucuresti

Decora Design

Decora Design

Detalii decoratiune

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Visarion, nr. 4
Telefon
0213181778, 0727373353
Social links
Categorie
Firme decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1348

Voteaza & Distribuie

Prezentare decoratiune

Decora Design Bucuresti

Povestea Decora Design incepe in 2003 si se tese in jurul pasiunii unor tineri pentru lumea fascinanta a tesaturilor. Cu un actionariat franco-roman, Decora Design a pornit ca parte a unui intreg holding de firme axate din 1992 pe industria textila si marochinarie.

Inca de la inceput, compania a proiectat ideea de confort pe masura oricarui spatiu, definind notiunea de acasa ca un loc unde fiecare dintre noi isi poate regasi echilibrul interior. Incercam ca fiecare spatiu pe care il decoram sa fie caracterizat prin confort, relaxare, armonie, atribute condimentate cu stil si rafinament, unicitatea personalitatii clientilor nostri regasindu-se in armonia decorarii spatiului dorit.

Decora Design este o firma de design interior ce se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care doresc decorarea (sau redecorarea) propriului camin, proprietarilor de pensiuni, restaurante si hoteluri, arhitectilor, designerilor sau decoratorilor, adica tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate.

Orar decoratiune

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre decoratiune

Decoratiuni: Covoare, Draperii, Perdele si accesorii, Tapet