Bucuresti

Decorațiuni moderne pentru petrecerea de botez

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
292

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Petrecerea de botez e un moment cu totul special pentru orice părinte, pentru că bebelușul devine astfel în comuniune cu Dumnezeu, iată de ce acest eveniment trebuie să fie unul special. Ce decorațiuni de botez moderne poți alege pentru petrecerea celui mic, astfel încât să creezi o atmosferă de zile mari? Află de la specialiștii Eventimag, magazinul favorit cu decorațiuni de orice fel și pentru orice stil.

1. Căluți din rășină pentru zona de fotografie a evenimentului

Vrei ca invitații mici, dar și cei mari, de la botezul copilului tău să plece acasă entuziasmați, ducând cu ei o amintire frumoasă? Nimic mai simplu. Poți să creezi un spațiu pentru fotografii, iar una dintre decorațiunile care s-ar putea integra perfect în aceasta este căluțul din rășină. Amintind de parcurile de distracție și scoțând în relief acele senzații frumoase ale unei copilării fericite, căluții vor fi un motiv în plus de a aduna oaspeții la fotografii colective.

2. Glob pământesc pentru decorul meselor

De ce nu ai converti petrecerea de botez într-un început frumos de călătorie prin viață a copilului tău. Include printre aranjamentele mesei de botez și globuri pământești mici. Invitații tăi vor putea să joace jocuri de asociere, să îi ureze celui mic călătorii frumoase și explorarea unui viitor luminos. Cu siguranță, această decorațiune se va potrivi stilistic sărbătorii tale și va fi pe placul invitaților.

3. Landou caleașcă pentru fotografiile celor mici

Chiar și cei mai mici invitați merită să aibă un spațiu pentru fotografii. Iată de ce poți alege un landou caleașcă pentru copii cu vârsta 0 - 1 ani, în care aceștia pot fi așezați și li se pot face fotografii frumoase. Eventual, acest landou poate fi încadrat într-un decor tematic de poveste, cu animatori și muzică aleasă. Poți recrea povestea Cenușăresei sau cea a Albei-ca-Zăpada. Cu siguranță, cei mici vor aprecia spațiul creat.

4. Arcade de botez

Simetrice sau asimetrice, mai mari sau mai mici, arcadele de botez se potrivesc perfect pentru zona de întâmpinare a invitaților sau pentru zona foto. Acestea pot fi completate cu flori vii, baloane sau accesorii memorabile, astfel încât să se încadreze în tema evenimentului.

Vrei ca petrecerea copilului să fie nu doar memorabilă, dar și stilată? Alege decorațiunile de la Eventimag și fii sigur că sărbătoarea voastră va rămâne mult timp în memoria oamenilor dragi care v-au fost alături. Ai prețuri accesibile și o calitate înaltă pentru fiecare produs.

Eventimag - sărbători memorabile pentru oameni speciali!