Bucuresti

Deratizare in Bucuresti

Deratizare in Bucuresti

Detalii anunt

Telefon
0723318626
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
3353

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Deratizare in Bucuresti

Soarecii v-au invadat casa si acum vreti sa stiti cum sa ii eliminati. Probabil va intrebati,, Cum s-a intamplat asta in casa mea? Casa mea este curata, eu nu sunt murdar”.

De ce am soareci in casa?!

Soarecii au tendinta sa intre in casa dvs pe timp de toamna, cand temperatura este rece. Principalele motive sunt: sursele de caldura si hrana. In general soarecii patrund in casa prin intermediul micilor orificii de la ferestra, usi, termoizolatie sau defectelor de structura…de multe ori intra pe usa in spatele tau. Soriceii sunt capabili sa intre prin orificii de marimea degetului mic.

Cel mai rau lucru nu este ca am vazut un soricel in casa noastra si faptul ca se spune ca pentru fiecare soricel vazut sun 20 care se ascund in orificiile casei noastre. Previziunile pot fi si mai rele daca tinem cont de faptul ca fiecare femela naste cate 5-6 pui o data la doua luni, iar jumatate dintre puii rezultati sunt femele. Ceea ce inseamna ca la sfarsitul unui an se transforma intr-o mica legiune.

Exista mai multe modalitati de eliminare in functie de specificul fiecarei infestari. Este foarte important recunoasterea traseelor folosite de rozatoare. Acest lucru se realizeaza printr-o inspectie tehnica detaliata. De asta depinde succesul unei operatiuni de deratizare.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii