Bucuresti

Designer de interior

Designer de interior

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Nobili Design
Vizualizari
723

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Designer de interior in Bucuresti


Daca ai nevoie de o echipa de profesionisti, experti in design si amenajari interioare, inseamna ca ai nevoie de cei de la Nobili Interior Design. Specialistii care fac parte din aceasta echipa s-au facut remarcati prin talent, inclinatie spre estetic si simt practic. Dand dovada si de un bun management al costurilor, dar si de un simt al frumosului extrem de bine dezvoltat, cei de la Nobili Interior Design au implementat diverse servicii de amenajare si design interior proiecte in Bucuresti, Pitesti, Brasov etc. Ne caracterizeaza motivatia, creativitatea si solutiile rapide si personalizate pe care le oferim clientilor.

Este important ca echipa de specialisti sa se deplaseze la fata locului pentru a vedea locuinta propriu-zisa. Masuratorile precise fac parte din procedura standard pe care un veritabil specialist o va pune in practica. Asadar, se va masura fiecare coltisor din living, baie, bucatarie si alte incaperi. Odata ce masuratorile sunt clare, se poate creiona proiectarea propriu-zisa, dupa care se poate discuta alegerea unor materiale si produse.

Daca ai incaperi mici de pilda, acestea se pot extinde, astfel arhitectii vor propune o marire a spatiului, insa astfel de transformari majore se discuta intotdeauna cu beneficiarul. Un proiect de amenajare interioara nu se rezuma doar la cromatica sau mobilierul ales, este vorba si despre modul cum se imbina armonios ideile originale ale designerilor cu personalitatea celui care apeleaza la astfel de servicii. Daca expertul are in minte deja o abordare pentru o anumita camera, toarte datele si informatiile vor fi trecute in mapa de proiect. Aici se vor adauga schitele proiectului de amenajare alaturi de alte detalii tehnice si nu numai.

Pentru punerea in prectica a unui proiect de design interior clasic va recomanda alegerea mobilierului de lux Italian, realizat din lemn cu elemente clasice lucrate manual.

nobili-interior-design.ro