Bucuresti

Despre gusturi si afecte: desant Think Factory Iasi la Bookfest

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
903

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 30 mai 201412:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Despre gusturi și afecte: desant Think Factory Iași la Bookfest, vineri, 30 mai 2014, de la orele 12:00

Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi vă invită vineri, 30 mai 2014 de la orele 12:00, la Scena Arena din pavilionul C1 al Romexpo, la lansarea celor mai recente volume din Colecţia Sophia.
Este vorba despre volumele: De gustibus. Breviar de gastrosofie, de Mădălina Diaconu Cea mai bună carte a anului (non-ficțiune) la Gala Bun de Tipar 2014, Dosare metafizice. Reconstrucţie hermeneutică şi istorie critică, de George Bondor, Figuri ale vulnerabilităţii existenţiale. De la uitarea de sine la uitarea fiinţei editată de Paul Marinescu și Christian Ferencz-Flatz și Imagine şi text, coordonată de George Bondor şi Cristian Nae,
Invitaţi: Nicu Gavriluță, Sorin Lavric, Paul Marinescu și George Bondor.
Parteneri: Editura Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi – Facultatea de Filosofie şi Ştiințe Social-Politice, Centrul de Hermeneutică, Fenomenologie şi Filosofie practică și Asociația Editorilor din România. Evenimentul are loc în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2014 (28 mai – 1 iunie, Romexpo).
Think Factory Iaşi reprezintă o platformă de lucru a profesorilor de la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, reuniţi prin obiectivul comun de a promova filosofia ieşeana în mediile culturale. Este strâns legată de Colecţia Sophia a Editurii Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, care publică lucrările de excepţie ale filosofilor ieşeni sau asociați școlii ieșene de filosofie, dar şi traduceri ale unor texte filosofice fundamentale.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta