Bucuresti

DET Open Air

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
601

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 mai 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

SurAustru duc povestea Negură Bunget mai departe alături de Bucovina la Det Open Air pe 11 mai la Arenele Romane
Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor "mai in fata", in cadrul unui eveniment de amploare.
Primele nume confirmate alaturi de Bucovina in cadrul festivalului DET Open Air 2018 au fost Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God. Aceste trupe au fost selectate de catre noi dupa ce am analizat toate propunerile primite.

Este momentul sa aflam inca un headliner alaturi de Bucovina, mai exact o mare surpriza: SURAUSTRU!

Din cenusa formatiei Negura Bunget, membri ai mai multor componente ce au activat sub aceasta titulatura vor debuta la Det Open Air sub un nou nume si un nou concept muzical si liric, menit sa duca propria poveste muzicala mai departe.

Sub numele SurAustru, acesta va fi primul show prezentat si totodata prima data cand trupa va prezenta propriile compozitii ce vor figura pe materialul de debut.

In componenta trupei ii regasim pe:

Stefan Zaharescu - voce
Tibor Kati - voce, chitara, keyboards
Corodan Ovidiu - bass
Petrica Ionutescu - instrumente traditionale
Mihai Florea - chitara Hoit - chitara
Nadaban Sergiu - tobe


DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta