Bucuresti

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 zile si 22 ore
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
4982

Reprezentari

DataOraLocatie
Maine 3 iunie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc


Este o adaptare după piesa “Don’t dress for dinner” a dramaturgului francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internationala, "Boeing Boeing". Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse in 18 limbi si puse in scena in peste 55 de tari in intreaga lume.

Aproximativ 20 milioane de oameni au ras la piesele sale si aproximativ 500 milioane au vizionat spectacolele in varianta inregistrata. A fost numit "Chevalier de la Légion d'honneur" (Legiunea de Onoare in grad de Cavaler), una dintre cele mai inalte distinctii ale Frantei. Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea casei de vacanta, de la tara, a lui Robert si a sotiei sale Jacqueline. Armonia conjugala se risipeste insa destul de repede caci aflam despre planul secret al lui Robert de a petrece un weekend romantic cu frumoasa sa amanta, in timp ce Jacqueline ar trebui sa fie plecata.

Totul este pregatit pentru ca o bucatareasa iscusita sa le pregateasca o cina savuroasa, invitandu-l de asemenea pe prietenul sau Bernard, drept alibiul perfect. Ce ar putea merge prost? Ei bine…sa presupunem ca Bernard nu isi da seama, cu adevarat, de ce a fost invitat. Sa presupunem ca Bernard si Jacqueline sunt amanti in secret, ceea ce faca ca Jacqueline sa NU mai plece pentru weekend. Sa presupunem ca bucatareasa trebuie sa pretinda ca este amanta iar amanta este incapabila sa gateasca. Sa presupunem ca alibiul fiecaruia se amesteca cu cel al celorlalti. "Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!" este o comedie de situatie exceptionala in care quiproquo-ul si infidelitatile surprinzatoare starnesc rasete copioase.

Filtre spectacol

Perioada: Maine, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru