Bucuresti

Diagnoza Auto Tester Multimarca

Detalii anunt

Telefon
0723969383
Pret
30 LEI
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1115

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Diagnoza computerizata pentru toate marcile si tipurile de autovehicule cu exceptia motocicletelor: Autoturisme, Autoutiliatre, Camioane.

1. Conectarea testerului la ECU (engine control unit)

2. Citirea codurilor de eroare: Un vehicul folosește sisteme electronice de control.
•De exemplu: sisteme de control de combustibil, sisteme de control de aer, sisteme de control gaze, sisteme de control frâne, sisteme de control al climei și sisteme de control pentru transmisii automate, acestea sunt pentru a controla diferite funcții ale vehiculului. Sistemele de control folosesc o varietate de senzori și actuatori (semnalele de intrare și de ieșire) pentru a controla functia sistemului de control. Atunci când un senzor este defect, acesta nu este capabil să raporteze informații corecte sistemului de control, care afectează posibilitatea de a calcula corect un semnal de ieșire la servomotoare diferite ale sistemului.
Acest lucru duce la funcționare incorecta sau pierdere pentru sistemul de control. Codurile de eroare apar in momentul in care una sau mai multe piese electronice (senzori, actuatori, sonde etc) nu mai functioneaza in parametrii setati de producator.
Dupa ce au fost
indentificate ele pot fi de doua categorii:
•Intermitente
•Permanete.

3. Stergerea codurilor de eroare: cele intermitente vor fi sterse si vor ramane cele permanete. Erorile permante pe anumite piese te conduc la indentificarea defectului, aceasta fiind faza incipienta in diagnoza.

4. Diagnoza pe fiecare modul in parte: Parametri ECU - aprindere (injectie, senzori, EGR ) frane, airbag, aer conditionat, clima, directie asistata electronic, cutie automata, imobilizator suspensie pneumatica, instrumente de bord, pilot automat, frana de mana electrica.
ABS- Antilock Braking System ASR – Automatic skid reduction
ASC- Automatic Stability Control ESP – Electronic stability control
DSC- Dynamic Stability Control EBD – Electronic break distribution
SRS- Supplemental Restraint System( Airbag)

5. Date in timp real, corectii si adaptare: Informatii date de catre ECU in momentul functionarii static cat si dinamic. Scriere injectoare, coduri pentru chei, anulare imobilizator, clapete acceleratie, senzori oxygen, valve Egr etc.

6. Pretul este de doar 30 Ron la adresa firmei pentru o diagnoza completa.

7. Ma deplasez la cerere oriunde in Bucuresti la pretul de 65 Ron.

8. Daca reparatia nu necesita ridicare pe elevator dupa indentificarea defectului, va pot schimba piesa contra cost, avand scule necesare pentru interventii rapide.

9. Diagnoza o puteti primi gratuit pe e-mail.