Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Din Sibiu la București farmecul unui șemineu premium cucerește inima fiecărui român

Din Sibiu la București farmecul unui șemineu premium cucerește inima fiecărui român

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
1351

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perspectiva de a te întoarce după o zi întreagă de stres și muncă obositoare la birou, într-o casă în care ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor, acum, mai mult decât oricând, poate deveni realitate. Așa că, treci de la scenarii direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire alternativă.

Unul dintre cele mai bune sfaturi atunci când te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu pe lemne pentru locuința ta este de a apela obligatoriu la o echipă de profesioniști cu experiență dovedită în domeniul termicelor și care să reușească să te ajute cu adevărat să ți-l montezi în condiții optime de funcționare, confort și siguranță.

Misiunea specialiștilor de la Pefoc, derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, șeminee de calitate verificată, servicii de montaj profesional și o varietate întreagă de soluții alternative de încălzire, focare, coșuri de fum sau grătare premium - produse perfect adaptate de la situație la situație, livrate cu profesionalism și promptitudine, oriunde pe întreg teritoriul țării.

Echipa este formată din experți impecabil instruiți tehnic și profesional, dispuși să pună la bătaie cu generozitate, implicare și devotament pe întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra, conform și la timp, dispozitivul de încălzire ales de tine. PEFOC este printre puținele firme specializate din domeniu, care este capabilă să asigure zilnic din stocul propriu, fără alți intermediari și adaosuri astronomice de preț, produse și accesorii de calitate, importate de la producători de renume european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire premiu.

Profesioniști serioși, cu peste două decenii de experiență, asigură livrarea și montajul oricăror soluții de încălzire neconvențională, pornind de la tradiționalele șeminee pe lemne, pe gaz sau peleți, sobe noi cu design rustic sau modern și până la o gamă întreagă de grătar electric profesional sau cuptoare zidite din cărămidă care arată fabulos în curțile caselor sau pentru afacerile din domeniul HORECA.

Satisfacția clienților este vitală și tocmai datorită acestui lucru, echipa este atent organizată, astfel încât, fiecare membru știe mereu ce are de făcut, începând de la personalul administrativ și până la cel auxiliar, care își desfășoară zilnic activitatea în depozitele proprii. Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți în fiecare moment să livrăm produse și să asigurăm servicii de calitate superioară, oriunde în țară, ajutați și de rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași.

Meșterii cu sediul central la Sibiu, îți pun la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, sobe pe peleți, sobe din fontă sau oțel, clasice sau căptușite cu șamotă, modele premium de grătar cărbuni cu capac sau soluții profesionale pentru evacuarea fumului în siguranță.

Mai mult decât niște simple produse comandate de tine, noi suntem cu adevărat preocupați să livrăm zilnic, în primul rând calitate și promptitudine. Prin intermediului magazinului online pefoc.ro trimitem oriunde în țară, rapid și gratuit în cazul produselor voluminoase, marfa fiind asigurată tocmai pentru ca șemineul tău să ajungă în locuința ta, în maximum 48 ore de la comanda fermă.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/