Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Divertiland

Divertiland

Detalii parc de distractii

Adresa
Chiajna, Strada Divertismentului, nr. 1
Telefon
0219446
Social links
Categorie
Parcuri de distractii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
2931

Voteaza & Distribuie

Prezentare parc de distractii

Divertiland Chiajna

La Divertiland este vacanta pentru toata lumea: copii, tineri, adulti, cupluri si familii. Profita de oferta speciala si rezerva-ti acum o zi, o saptamana sau chiar toata vara la Divertiland! Daca ti-e dor de mare, vino sa te racoresti in singura piscina cu valuri din Bucuresti si sa te rasfeti pe plaja cu cel mai fin nisip. Iar daca vrei adrenalina, incearca toboganele Banzai, Wahoo si Yihaa!

Situat la 13 km de centrul orasului, adiacent Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, la Divertiland se poate ajunge cu:

  • Autoturismul personal: parcul dispune de 850 de locuri de parcare securizata, gratuita.
  • Microbuzele Divertiland pleaca din 30 in 30 de minute din parcarea Turbomecanica (langa Imprimeria Nationala), in apropierea statiei de metrou Pacii, si opresc doar la Divertiland. Ele sunt puse la dispozitie gratis incepand cu ora 10 pana la inchiderea parcului.
  • Autobuzele RATB: 137 si 236 (coborare la statia Kika-Hornbach).
  • Trenul: linie directa de cale ferata de la Gara de Nord, Bucuresti la Divertiland, statia Halta Sabarul (aceasta modalitate de transport va fi disponibila pentru calatori incepand cu luna iulie 2013).
  • Punct de reper: zona comerciala Militari (Hornbach, Fashion House Outlet, Kika).

Orar parc de distractii

Luni - Duminica: 10:00 - 20:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro