Bucuresti

Domn’ primar, îți cade tencuiala!

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
674

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mișcarea Populară Sector 3 atrage atenția autorităților locale asupra faptului că lucrările efectuate fără autorizația Primăriei Municipiului București pe Bulevardul Unirii sunt nu doar ilegale, ci și de proastă calitate.

Primăria Municipiului București a amendat deja de mai multe ori Primăria Sectorului 3 pentru efectuarea acestor lucrări. Chiar dacă domnul primar Negoită ‘’Borduriță’’ se laudă ori de câte ori are ocazia cu aceste lucrări făcute ilegal, îi atragem atenția că, la mai puțin de un an de la montare, mare parte din plăcile de pavaj s-au dezlipit ori s-au spart, ceea ce demonstrează că lucrarea efectuată de firmele abonate la contracte cu Primăria Sectorului 3 este o bătaie de joc pe zeci de milioane de lei din banii cetățenilor.

„Din păcate în Sectorul 3 doar Mișcarea Populară și locuitorii reprezintă opoziția. PNL și PSD sunt în cârdășie, împărțindu-și "prada". În tot sectorul se ‘’plantează’’ borduri, se ’’sădesc’’ pavaje, dar toate lucrările sunt realizate prost. Pe rețeaua de socializare Facebook, cetățenii ne semnalează tot felul de probleme care demonstrează că lucrările sunt făcute prost și pe bani mulți! Mai nou, pe Bulevardul Unirii, lucrările au început să se năruie, mai ceva ca cele ale Meșterului Manole. Îi recomand domnului primar Negoiță ’’Borduriță’’ să verifice cu atenție aceste lucrări pentru că s-ar putea să îi cadă tencuiala și la noua primărie pentru care a cheltuit alte milioane de euro. Rugăm cetățenii să distribuie pe Facebook orice material care demonstrează cât de jalnice sunt lucrările efectuate de firmele abonate la bugetul local sau să ne trimita pe adresa comunicare@mps3.ro aceste materiale. Doar împreună putem forța alianța PSD-PNL, primar – viceprimar, să oprească bătaia de joc pe bani publici. Trebuie să punem stop borduriadei!’’, a declarat președintele Mișcării Populare București, domnul Cristian Petrescu.

Raportul Curții de Conturi pe anul 2015 va demonstra cum a cheltuit primarul ‘’Bordurita’’ banii împrumutați de la bănci sau fondurile strânse din impozitele și taxele locale. Mișcarea Populară va monitoriza cu atenție fiecare lucrare și fiecare sesizare făcuta de către locuitorii Sectorului 3.

Departamentul de Comunicare
Mișcarea Populară Sector 3