Bucuresti

DON Men’s Fashion Corner

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Washington, nr. 15
Telefon
0725775402
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2393

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

DON Men’s Fashion Corner Bucuresti

Am creat DON pentru că nu gaseam haine pentru bărbaţi cu o croială perfectă, la un preţ accesibil. Am reuşit! Acum poţi să găseşti cea mai mare varietate de haine, la super preţuri, în acelaşi loc. Secretul nostru este croiala. Am căutat să obţinem o croială care vine ca "turnată" pe corp. Şi, pentru că ne place varietatea, ne jucăm mereu cu culorile şi detaliile. Astfel, fiecare produs are personalitatea lui.

Pentru că știm că stilul nu are nici o legătură cu puterea financiară și prețurile trebuie să fie accesibile pentru toată lumea, am conceput cea mai ușoară experiență de shopping online, unde comenzile se plasează extrem de ușor și pachetele chiar ajung a doua zi. Pachetul tău chiar ajunge a doua zi după plasarea comenzii, în orice colţ al ţării. Nici o localitate nu ne surprinde. Curierii te găsesc oriunde, crede-ne.

Am conceput un site foarte prietenos şi uşor de utilizat, fără cont şi fără întrebări enervante. Dacă eşti nelămurit, te ajutăm noi să îţi plasezi comanda şi îţi recomandăm cele mai bune variante pentru tine. Fiecare client este important pentru noi şi primeşte cea mai bună consiliere. Dacă ai ales o mărime greşită sau nu eşti mulţumit de alegerea făcută, poţi să faci retur fără nici o problemă.

Orar imbracaminete/incaltaminte

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00