Bucuresti

Dragoste in patru Tablouri

• DRAGOSTE IN PATRU TABLOURI – thriller psihologic

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Teatrul In Culise
Vizualizari
1138

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 decembrie 201621:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Un spectacol top-notch, mult apreciat si iubit pentru adevarul transant pe care-l spune despre dragoste.
In Dragostea in patru Tablouri vei face cunostinta cu 5 actori – 3 bărbati si 2 femei, care se pierd in labirintul adulterului. Sa fie preacurvire sau preaiubire? Ispita de a te darui altcuiva si adrenalina adevarului ascuns aduc o doza considerabila de erotism si umor acid spectacolului, care pune in discutie cea mai controversata problema a iubirilor din toate timpurile – infidelitatea.

O montare indrazneata si plina de senzualitate, in regia lui Cristian Bajora – cunoscut pentru The Blue Room si Scrisori către Rita: The Show, doua dintre cele mai obraznice spectacole ale sale si in acelasi timp varfuri de lance ale stagiunii.

Dragostea in patru Tablouri este un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei - in sex, dragoste si judecata.
O femeie plictisită de viata de familie se intalneste pe ascuns cu un doctor, care nu chiar doctor. Sotia acestuia, o pictorita ratata, se razbuna si ajunge sa primeasca ajutor de la un avocat, sotul femeii plictisite de la inceput. Un personaj misterios, care pare sa tina in mana destinele celor indragostiti, leaga firul rosu al celor patru tablouri si reuseste sa propuna o intrebare: sa ramana deschisa usa evadarii?

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta